| Crisbam a întrebat:

Bună, am o relatie de 6 luni si ceva ne iubim foarte mult tinem foarte mult unu la altul avem prea multe amintiri impreuna, a decis sa plece pentru 2 luni si ma întrebat daca îl las si eu i-am spus ca da o sa rezist, azi plecă si mi se rupsa sufletu cand plecă nul mai stiu aproape de mine plansai toata ziua nu pot sa mai ma opresc, as vrea sa-i zic sa vina înpoi la mine ca am nevoie de el, voi ce ati face?

4 răspunsuri:
| TudorRR2002 a răspuns:

Am sta in oras laughing

| GandesteRapid a răspuns:

Off. Stiu ca i-ai spus ca rezisti si fara el doar pentru ca il iubesti, dar nu terbuia sa faci asta...
Faptul ca a plecat departe de tine este un test pe care el ar trebui sa-l treaca. Daca se va intoarce la tine... este foarte bine. Daca nu. ..inseamna ca nu era baitul potrivit.
In orice caz, asta vă va intarii relatia.
Trebuie sa intelegi ca nici el nu pleaca pentru ca asa vrea, ci pentru ca incearca sa stranga bani pentru a va construii o familie.
Intelege ca daca nu o face acum o va face cand veti avea un copil mic si nu vrei sa piarda momentele acelea.
In orice cuplu exista momente din astea care iti arata daca relatia e sortită esecului sau nu.
Mai rezistă. 2 luni nu este o perioada foarte lungă de timp.
Sper ca te-am ajutat. Poate funda?

| Necunoscut112 a răspuns:

Tu chiar iti imaginezi ca daca nu iti dadeai acordul nu mai pleca? laughing

| Giulia97Anna a răspuns:

Pff,serios? Bocesti pentru 2 luni amarate? Eu l-am asteptat 9 luni si nu am murit.