Dacă sunteți împreună, de ce nu te-a dus si pe tine la rude, la colindat? Pe mine mă duce peste tot chiar și la rude îndepărtate, deși nu-i cunosc, eu protestez nu vreau să-l însoțesc dar el îmi spune că trebuie să mă cunoască toți pentru că sunt importanta pentru el. Simți diferența? Nu sunt doar vorbe în vânt el nu mă ascunde că sa poată agăța alte femei in absenta mea. Nu vreau să te influențez fii cu ochii pe el, cred că te folosește, merge ok sexul și punct altceva nu contează. Să te neglijeze de sărbătoare? Să-i fie rușine nu cred că te merită!
Stiu dar nu stiu cum sa fac fata la asta, ca imi zice ca numa pe mine ma iubeste si altele nu-l intereseaza, dar nu stiu ce motiv ar avea sa ma ascunda ca n-ar avea de ce parerea mea, eu credeam ca sunt eu exagerata si ca pooate sunt eu de vina dar se pare ca nu numa eu gandesc asa. merci pentru raspuns esti norocoasa.
Eeee capul sus, mare e plină de pești! În situația ta a fost și sora mea, ooo ii zicea că nu poate trăi fără ea însă de sărbători provoca certuri pentru a se descotorosi de ea, relua vechile relații iar când își aducea aminte de ea se întorcea, când se întâlnea cu prietenii sau alte cunoștințe o prezenta ca fiind o prietenă, subliniez îngroșat- o prieeeteeenă! Un exemplu de ascuns... Și multe si mărunte. Venea la noi acasă și mi-a pus mâna pe sân, sora mea nu m-a crezut. Testează-i iubirea, eu o fac mereu cu al meu(deocamdată este al meu! a prima greșeală îi fac vânt nu o să sufăr pentru un...), uneori mi milă de el, dar o fac pentru liniștea sufletului meu. Încearcă și tu. Dacă cade primul test, nu uita marea e plină de pești!
Asa e. Multumesc muult!
E clar ca nu tine la tine, cine te iubeste nu cauta scuze, si te mai si santajeaza emotional cu prostii de genul ca se omoara... parerea mea sta cu tine doar pentru sex, eu zic sa cauti un barbat adevarat care sa te iubeasca si sa petreaca timpul cu tine, ps: cati ani ai?
21
Uhhh si mult mai tanara ca el, chiar nu merita sincer
Buna, mai sunt curioasa de o chestie, daca l-ai prinde ca ar vorbi cu alta pe Facebook ce ai face? adica daca le-ar baga in seama...
Eu cu temperamentul meu, sincer... i-aș tăia... și aș trimite-o în pachețel cu fundiță roșie la aia de pe Facebook. Serios vorbind ia-ți adio de la el să n- o pățești ca altele.
E clar ca nu tine la tine, cine te iubeste nu cauta scuze, scurt daca iti place de el si situatia asta atunci ramai daca nu cauta altul gen eu