Inteleg ca e greu sa treci prin asa ceva, in special ca de atita vreme sunteti impreuna si o iubesti nespus. Poate daca v-ati desparti a-ti face o greseala de care v-ar parea rau. E bine sa ii oferi siguranta unei fete ca indiferent de situatie esti acolo, linga si pentru ea, dar e vorba de o aventura care nu a recunoscut-o. Dupa mine, cel mai potrivit ar fi sa luati o pauza, decideti voi cit de mare sau cit de mica. O pauza care v-ar face sa va ginditi la toate, s avedeti cit rezistati unul fara celalalt. Se spune ca despartirea nu e pentru a insela, ci pentr a-ti da seama de cit de tare tii la persoana iubita. Vedeti voi deja cum merg lucrurile in cazul asta. Totusi nu spun ca am o parere tocmai dreapta. Tu ai nevoie de sustinere, eu iti ofer doar o idee, o parere. Pina la urma e vorba de sentimentele tale, de viata ta. Asculta pareri, dar fa cum crezi tu ca e mai bine!
Să distrugi cei 4 ani pentru o singură greșeală, nu cred că ar fi bine indiferent ce a facut ea,fiecare dintre noi merităm o a doua șansă si aceea să fie ultima pentru că dacă tot oferi iertare primești dezamăgire pentru că persoană își imagineză "Nu-i nimic,e bun, o să mă ierte el."Tu o știi mai bine, ti-ai petrecut câțiva ani din viață cunoscând-o, ești singurul care își poate da seama dacă cuvintele pe care le spune sunt adevărate sau mincinoase, cum spuneam merită să incerci astfel dacă o să vă despărțiti o să te gândești mereu cum era dacă nu faceai asta.Iar dacă crezi că nu poți să o ierți ia-ți o pauză de relație dar probabil asta îți va face rău având în vedere că locuiți împreună, tu decizi e vorba de viitorul tău.Baftă
Faptul ca stati in aceeasi casa nu o obliga pe ea la nimic, dar cu totul este altceva daca stati in acelasi pat. De obicei nu este bine sa apleci urechea la gura lumii, dar trebuie sa tii totusi cont ca, nu iese fum fara foc. Daca casa si patul iti apartin, este timpul sa pui piciorul in prag.
Puteai si tu sa faci la fel ca ea nu se stie, plus aveti 2 ani si stati amandoi sub acelasi acoperis e ceva, ca ea acuma te-a inselat dar sea recunoscut greseala asta trebuie sa iei in calcul, putea si pana acuma sa te insele dar nu a facut-o deci ati sugerez sa continui relatia cu ea, de la o cearta nu pui capat la tot dar uni oameni sub stres/confuzi asa fac.
Iti spun ce as face eu daca as fi in situatia ta. Putin mi-ar pasa cat m-ar implora sau vrajeli de genu si m-as desparti de ea.Ce a facut ea e comportament de... Daca te-a inselat o data putin probabil sa nu o mai faca din nou. Daca te-ar fi iubit atat de mult cum iti spune acum nu ar fi facut asta crede-ma. Poate e greu acum sa te gandesti cum va fi fara ea, daca te desparti insa gandeste-te la viitorul tau si la tine.Chiar mai poti avea incredere in ea dupa ce te-a inselat? Eu nu.
Inselatul nu este absolut niciodata o greseala! Este un lucru rau facut cu buna stiinta. Iar daca a facut-o o data, e foarte probabil sa o faca din nou. Daca era atat de mare iubirea ei pentru tine isi cenzura "curiozitatea" de a incerca si pe altul in timp ce tu asteptai ca prostul ca ea sa vina acasa la tine (cu atat mai mare nesimtirea ei cu cat amantul era insurat)... Fii intelept! Mai stai cu ea o vreme sau nu mai sta deloc, insa nu fa greseala sa ti-o iei de nevasta! Sa presupunem ca nu o sa te mai insele, insa tu ai sa stai mereu cu indoiala in suflet si relatia voastra va fi afectata de asta mereu, oricat de frumoasa ar fi relatia voastra, intotdeauna ti-o va intuneca gandul ca ea e capabila oricand sa iti puna coarne pentru ca, la urma urmei, a mai facut-o si i-a mers...
Eu in locul tau as pune-o sa isi faca bagajele si in 24 de ore sa nu mai gasesc niciun fir de par de-al ei in casa! E grea despartirea, dar daca tu i-ai fost fidel si ea a umblat cu altii, cu siguranta meriti mai mult
Daca ea a crezut ca tu te-ai distantat sau ma rog s-a simtit neglijata, trebuia sa vina sa vorbeasca cu tine, sa-ti spuna ce o deranjeaza, ce gandeste/simte etc.
Daca te iubea nu te insela asta e clar. Pana la urma daca iubesti pe cineva si ai o problema, o discuti cu persoana in cauza, nu te duci la altul.
Stii vorba aia "ciorba reincalzita nu mai are acelasi gust", adica daca te impaci cu ea sunt slabe sanse sa revina totul ca la inceput. Si intreaba-te daca poti trece tu peste asta, daca poti trai langa o persoana care stii ca la un moment dat te-a inselat si ca-n orice moment poate face asta din nou. Daca o ierti, ea te poate insela iar, pentru ca tu o vei ierta din nou, se gandeste ca poate face orice din tine.
Intr-adevar sunt 4 ani petrecuti impreuna, pentru asta poate ar fi ok sa luati o pauza, daca dupa pauza asta simti ca vrei sa ii mai dai o sansa ok, insa eu stiu ca daca calca stramb odata si iert, o va face si a2a,a3a oara. Cel putin mie asa mi s-a mai intamplat, dar poate la ea e altfel.
Dar eu te sfatuiesc ca indiferent de decizia pe care o iei, sa ai mereu in vedere cele spuse initial.
Uite cum mi-a spus mie prietenul meu cand am facut ceva asemanator. Mi-a spus asa. Asta este un test pentru noi doi, poate ca dumnezeu a vrut sa vada daca noi ne iubim cu adevarat si daca ne vom ierta, poate ca eu as fi putut fi i locul tau dar s-a nimerit la tine. Nu trebuie sa va despartiti pentru asta... poate ca nu se va mai intampla daca te iubeste cu adevarat...veti fi distrusi unul fara altul. nu lasati greseala asta sa distruga tot, treci peste si daca data viitoare se mai intampla, atunci pui punct
Am vazut ca unii au spus sa pui punct.
Parerea mea ar fi sa ii dai o sansa si sa merge-ti mai departe impreuna.
Daca o sa va despartiti o sa iti para rau dupa si chiar daca vei cauta o alta persoana nu se stie daca vei gasi o fata care sa te merite pe deplin si atunci vei suferi si mai tare
Salut,
Ar mai fi o situatie pe care ai putea sa o aplici, in afara de iertare sau sa ii spui adio. (Avand in vedere ca va iubiti).
Ai putea sa ceri un timp de pauza ca sa te gandesti. In felul asta vezi si daca ea tine la tine. Bineinteles ca trebuie sa faci scandal.
In acel timp de pauza, te duci, si pe principiul ochi pentru ochi, te culci si tu cu una doua femei.
Apoi, te decizi, in functie de ceea ce simti. Daca simti ca vrei sa continui relatia, stabiliti ca la prima data cand unul calca stramb, relatia se inchide, indiferent de consecinte. Si de asemenea, cand cineva este plecat, sa dea mereu raportul. Si tot asa, de asemenea, cand apare o problema, sa o comunicati imediat.
Exista anumite momente cand partenerii unei relatii iau decizii egoiste. Aceasta decizie nu mai poate fi schimbata.
Pe de alta parte, poti sa consideri ca relatia s-a nascut din nou.
Tine de tine sa alegi in a considera ca orgoliul tau este mai mare, decat faptul ca ea s-a corectat intre timp. Si ca sa rezolvi problema cu orgoliul, calci si tu stramb.
Si totusi, fii corect cu tine insuti: daca nu te vezi impreuna cu ea peste 5 ani, peste 10 ani, atunci mai bine las-o.
Suferinta de acum e minora in comparatie cu ce o sa vina.
Faza naspa e ca daca nu insista fata aia, tu nu aflai adevarul. Eu personal cred ca daca regreti cu adevarat ceva, spui, iti accepti greseala si speri din toata inima sa fii iertat/a.
Fi sincer! TU ai calcat vre-odata stramb? Daca da, cred ca ii datorezi o sansa.
Daca nu, este dreptul tau sa nu mai ai incredere in ea. Daca crezi ca poti sa uiti incidentul asta, ATENTIE, NU sa ierti, ci sa UITI....atunci continua relatia. Daca nu poti sa uiti, chiar daca o ierti, va iesi la iveala subiectul asta la fiecare cearta, te vei umple de frustrari, te vei purta din ce in ce mai naspa cu ea si o sa ajungeti sa va urati.
Oricum, e nevoie de o discutie lunga si sincera si daca vrei sa ii mai dai o sansa, da-i. Daca e prima si singura ei greseala, poate nu e fata rea. Daca mai are si altele la activ, asta ii e felul si la o perioada de timp, o comite.
Eu personal nu inteleg cum poti face asta, cum poti insela...dar sunt persoane care o fac fara probleme. Sunt si persoane care pur si simplu se lasa duse de val si o comit fara sa vrea si regreta sincer. Daca ai noroc, iubita ta e una din acele persoane.