Eu zic sa incerci sa te gandesti mai mult la tine, faptul ca ai lungit-o atatia ani fara sa fii cu adevarat fericita cu el este chiar trist.Practic tu nu ti-ai trait adolescenta, crezi ca a meritat acesti ani daca tu nu mai esti de mult fericita? a intervenit obisnuinta prea mult!
Faptul ca el te-a ajutat financiar nu e o scuza sa nu fi fericita. Te-a ajutat ca a vrut, incearca sa fi mai independenta financiar si vezi cum o sa se comporte, poate chiar asta e metoda lui de a te tine langa el si oarecum sub papuc. Poate daca ai fi mai independenta te-ai simti mai follositoare si ai renunta mai usor la el.
Acum eu nu iti zic sa renunti la el neaparat, tu faci ce simti, mi-am spus doar parerea, stiu ca ti-e greu dupa atata timp, dar probabil diferenta de varsta si faptul ca te-ai maturizat si ti-ai schimbaat gandirea zic eu ca isi spun cuvantul.Bafta!
Halele maica sfanta ma fetelor voi sunteti constiente ca trece tineretea pe langa voi si in loc sa traiti la maxim (betii, chefuri camin, iesiri cu fetele, club, strabatutul tuturor cearsafurilor caminului studentesc) voi va inhamati si va puneti lantul la gat in relatii lungi? halele maica sfantaa plangg
Mai bine mai tarziu decat niciodata. Nu poti trai o viata intreaga intr-un asemenea stres si zbucium sufletesc. Cu riscul de a fi catalogata intr-un anumit fel, sau chiar discreditata in ochii unora despartirea este unica solutie inteligenta. Esti inca tanara si ai tot dreptul la o viata fericita alaturi de o persoana potrivita. Parerea mea.
Daca esti nefericita pleaca, lumea poate sa zica ce vrea, nu e treaba lor. sau poti sa devi mai rece cu el si poate va pleca el. dar nu mai lungi de o relatie care consideri ca nu are viitor