| msonegirl a întrebat:

:* Am o relatie de aprox un an. Ei bine de ceva timp, cam o luna mai exact, iubitul meu pleaca cu prietenii si uita sa mai vina acasa. Nu pot sa spun ca sunt geloasa pe el, deoarece nu stam intr-un oras prea mare si as afla imediat, insa nu mi se pare normal sa stea pana la 1-2 noaptea cu prietenii lui. Toate bune pana aici, insa acesti "prietenii" fumeaza tigari "legale" (sper sa intelegeti ghilimelele) si nu sunt vazuti prea bine (sunt renumiti pentru schimbul prietenelor).
Inainte sa fie cu mine asa era si el, dar s-a schimbat, eram perfecti. Acum e altfel, parca nu-mi mai acorda atentia dinainte.
Voi ce credeti? E doar imaginatia mea bogata, sau CHIAR s-a schimbat ceva?
Acum suntem certati, iar prietenei mele i-a spus ca-i palce sa ma oftice si sa ma faca sa sufar, dar mai tarziu va vorbi cu mine.

Răspuns Câştigător
| Dizzydizz a răspuns:

Ia da i si tu indiferenta
Ce atata bagare in seama? Lasa l sa te caute, sa fii sigura ca tine la tine.
Asa sta cu pr...nu stii tu, cand ai cu cine sta, uiti de prietena
Fa-i in ciuda, iesi si tu cu fetele...
Si lasa l sa fie el cel care vine la tine, altfel nu se va schimba niciodata
Cat despre droguri, atata timp cat el nu ia stay lin. Daca se apuk, fa l sa inteleaga ca nu e binestraight face
Iesiti mai des, ocupa i tu timpul pentru a si uita baietiihappy

Succes:*

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu cred ca nu mai ai nicio autoritate asupra lui.Cu cat o sa incerci sa il retii si sa il inveti ca e rau ce face, cu atat o sa si-o ia in cap! Asta e ideea!
Vorbeste serios cu el!

| gigiro a răspuns:

Da, s-a schimbat ceva, si bineinteles ca in rau. Cu toate ca si inainte, s-ar putea ca tu sa nu fi observat niste probleme la prietenul tau. Ti se pare normal ca el sa aiba o astfel de reactie``sa te oftice``? El este vinovat, si tot el face `figuri. Mie mi se pare ca asta nu e dragoste ci asa cum ai spus tu, o relatie, care ca orice relatie...

lolita
| lolita a răspuns:

Toti avem nevoie de libertate intr-o relatie, noi locuim impreuna de aproape doi ani si acum cat si inainte feicare ieseam pe cont propriu cu prietenii sa ne distram, si iti zic ca noi ajungeam acasa de diminatea si nu la 1-2. dacate deranjeaza ca el iese iesi si tu cu prietenii, asa isi va da seama cum te simti tu cand el nu este acasa.
eu cred ca nu este mnimc rau in faptul ca iese dar sa nu-si faca obiceiul de a iesi in fiecare noapte pana traziu si pe tine sa te lase deoparte.