Eu recunosc ca gandul de a o face cu doua femei e foarte excitant, insa asta merge atunci cand nu e vorba de o relatie, ci de un tip si doua tipe, toti fara obligatii, care s-au intalnit sa zguduie patul.
Cand esti intr-o relatie insa, din punctul meu de vedere, lucrurile se schimba radical. Daca sunt cu o femeie, consider ca ii datorez dragostea mea in exclusivitate. Daca eu vreau sa mai aduc o femeie in pat cu noi, ce spune asta despre mine? Spune faptul ca nu o iubesc si nu o respect. Cand iubesti pe cineva, nu iti doresti sa mai fii si cu altcineva.
Eu cred ca ar trebui sa te desparti de el.
Ai fi mai fericita daca nu ai maiv ace sex deloc cu nimeni inainte de casatorie.Te incurajez sa te rogi lui Dumnezeu oentru un viitor sot care stie El ca e potrivit pentru tine nu sa iti amarasti sufletul cu baieti egoisti indragostoliri doar de propriile placeri si fantezii.
Pai ai tot dreptul sa fii geloasa pe asa ceva.
Cum sa procedezi? Ii spui direct. Ii spui ca doar prin faptul ca se gandeste sa faca sex cu inca cineva, este un semn ca nu te vrea doar pe tine.
De aici doar tu stii ce sa faci.
Este relatia ta si doar a ta. Daca simti ceva, este normal sa vorbesti despre asta. Nu poti controla ce simti. Poate sa vina si cu 1000 de argumente, poate si logice. Daca tu nu te simti bine, inseamna ca... chiar nu te simti bine. Si ceva trebuie schimbat.
Aveti doi ani si tu iti pui problema ca el se supără daca ii spui ca nu iti convine sa se culce cu alta, e bun asa...
În primul rând e normal sa poti sa vorbesti cu iubitul tău orce, daca stai cu teama ca se supără însemna că ești intr-o relatie toxică in care el te controlează prin amenințări indirecte.Adica tu ai teama ca o sa te părăsească, iar el simte si profita ceia ce este extrem de toxic.
Deci, intai de toate in treaba asta trebuie sa intri mai adânc pentru a rezolva mai mult de o problema.Adica,ar trebui să fi mult mai vehementă in deciziile pe care le iei, sa lupți mai mult pentru ce iti doresti sau nu doresti si sa ai mai multa incredere in tine.Ca nu te-ai nascut cu el de mana sa nu poti fara.
Asa ca, acum in situatia asta poti sa ii spui ca sti ca se va "supara", dar pentru tine si gândul că el sa se culce cu alta e foarte deranjant, da sa o mai si faca.Sa ii spui ca din perspectiva ta nu e normal si ca nu i de gând sa accepti, iar daca are nevoie de altcineva sa il satisfacă nu are decât sa puna punct relației si sa meargă unde vrea.
Dar după părerea mea, o dată ce are o gândire de genul nici multi purici impreuna nu ve-ti face decât daca tu accepti sa închizi ochii si sa stai nefericită cand el umbla cu coada pe sus după toate femeile.
Daca pune problema așa cred că e pregătit să te piardă și își încearcă norocul, poate-poate te convinge înainte. Nu prea e un semn bun, zic eu.
Pana la urma cum ai procedat?
Ai vorbit cu el sau ai acceptat din curiozitate?
Cred ca pe tine nu te deranjeaza atat de mult actul sexual cu inca o femeie cat faptul ca te-ar putea parasi pentru ea.
Nu-i normală deloc așa ceva absolut deloc nu știu mai lăsat fără cuvinte și nu pot intelge cum uni oamneii sa vrea așa ceva e atâta de bolnav
Imi pare rau ca din cauza geloziei refuzi treaba asta. Sunt oameni fără inhibiții si oameni cu inhibiții. Din ce ai spus tu, esti geloasa si probabil ca ai teama ca el sa nu se simtă cumva mai bine cu ea decât cu tine. Ceea ce înseamnă ca ori tu ai vreun complex, frustrare, ori el nu te face sa simti ca esti suficientă. Ori care ar fi din astea 2 variante, ideea r ca tu daca simti ca nu poti face asta, ori nu iti dorești, sa ii spui direct ca nu ai fi confortabila cu asa ceva.
Daca doreste asa ceva atunci nu mai vorbim de relatie. Inseamna ca nu te iubeste. Pune punct. Dai papucii.
Bună! Dar spune-i tu că ai vrea cu el și încă un bărbat, ia vezi cum reacționează. Dacă el nu acceptă, nu poate avea pretenția ca tu să o faci. Prin simplul fapt că îi spui "nu vreau" este un mod frumos de a-l refuza, dacă se supără pentru că tu ai niște limite în ceea ce privește sexul, si încearcă să te forțeze să faci ce vrea el e clar că nu te respectă.
Iubita mea trebuie sa fi sincera cu el și sa ii spui pentru ca intr o relație ambele parti sunt importante Adica și părerea ta și părerea lui chiar dacă se supara sau nu …. Asta nu înseamnă ca trebuie sa faci doar ce vrea el ca sa nu cumva sa se supere pentru ca ajungi sa te înjosești pe tine și asta nu este Ok, intr o relație trebuie comunicare. Și sincer nu judec sau ceva dar sa îți spun o părerea ca de la fata la fata nu cred ca iubitul tau te iubeste asa de mult cum crezi tu stiu ca e dureros pentru ca ai 2 ani de relație, dar nu este Ok sa își dorească încă o fata pe lângă tine cu care sa faceți "aventuri" ar fi ca și înșelatul si in plus dacă nu îți dorești ceva nu o face pentru nimic si nimeni fa doar ce simți pune te pe primul loc. Pup și mult succes in a lua decizia buna sper ca te am ajutat măcar un pic