| misialina a întrebat:

Buna!
Am o relație de un 1 an cu foarte multe pauze, împăcări și promisiuni, am avut perioade in care din o luna 3 zile era bine si restul nu ne vorbeam. Adica el nu voia sa vorbesca cu mine ma ignora sau bloca si eu ma străduiam sa ne meargă bine, apoi cand am vazut ca tot ma ignoră l-am lăsat în pace și am ieșit cu un alt tip,(precizez ca nu l-am înșelat atât tîmp cat el nu vorbea cu mine)apoi m-a cautat el si i-am spus că ma vad cu altcineva. Nu am vb 2 luni apoi l-am cautat eu ca mi-am dat seama ca îl iubesc și nu îl pot uita.El a spus sa ne mai dam o sansa de data asta il simt ca vrea sa meargă relatia dar tot greoi parca este, el e un bărbat inchis in el, concentrat pe munca.In marea majoritate eu inițiez mesaje el foarte putin, ce sa fac sa îl mai las si pe el sa ma caute?
Uneori simt ca am obosit, imi promite dar nu face.

Răspuns Câştigător
| NarcisIfrim a răspuns:

Doar te-ai invatat cu el, atat, te-ai atasat fata de el..asta e tot
nu vrei sa ai si tu un baiat care sa iti dea mesaje,sa fie dragut cu tine?
faptul ca ai deja o rutina cu el,iti vine greu sa te detasezi de el,dar se vede de la o posta ca nu merge cu el. iubire cu sila nu merge,oricat ai incerca
o persona care te iubeste nu face altfel de lucruri,sincer
nu poti toata viata sa treci peste,ca poate se schimba,oamenii in general nu se schimba
o promisune e la fel ca un imprumut la banca, iti spun ca nu se mareste dobanda dar fac invers, asa si o promisiune intr-o relatie care si asa nu merge, iti promite ca se schimba, dar nu este in stare sa iti dea un mesaj cu ce mai faci.

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă vrei să stai mereu în situația asta, go ahead. superbă relație, numa frustrări și suferință constantă. nu înțeleg de ce ai vrea să pleci

| Frank51 a răspuns:

Apai decat relatie ca asta chiar ca mai bine stau singur, pe bune acum. Vad ca oamenii sunt dispusi sa accepte orice chestie pentru putina afectiune, atentie, si placere. Trebuie si putin orgoliu, altfel sterge toata lumea pe jos cu noi.

| Drimmero a răspuns (pentru Frank51):

E categoric raspunsul castigator dinainte sa apara si altele, e ce trebuie!

| Crackman a răspuns:

Ce citesc aici pare a fii sfaturile la aia care dau sfaturi de dating.
Daca iti face rau pleaca.
Daca ai vazut ca nu este un interes nu stiu daca este dragoste posibila ( te-ai vazut cu altul in timp ce nu ai trecut peste sa iti fie rusine ca i ai pierdut timpul baiatului)
Sfatul meu este sa renunti la ce nu te multumeste

| cristi10grei a răspuns:

Sincer încercați să stați împreună macar 3 luni de zile unul cu altul mă refer sa te muți cu el in casă să mâncati amandoi să vă treziți amandoi cel mai bine 2 persoane s3 cunosc când locuiesc în preuna si se pot schimba multe

| misialina explică (pentru cristi10grei):

Noi cand stam impreuna ne intelegem foarte bine noi nu ne-am certat niciodată, nu comunicăm suficient cand nu suntem impreuna si de aici intervin reproșurile si nu ne vorbim apoi

| cristi10grei a răspuns (pentru misialina):

Hai să îți spun ceva mulți vorbesc despre acest lucru, și niște oameni vin și cu rezolvarea la relație care nu m-ai merg si englezi străini în general îmbunătățesc viața lor sentimentală de cuplu cu jocuri erotice. Cică jocurile erotice salvează ori ce relație