Întrebare recomandată | iubireainvingetot a întrebat:

Bunahappy Am o relatie de un an si 4 luni.Eu am 15 ani iar el are 18, el acum e plecat in alta tara acolo invata, acolo e si familia lui de mai bine de 6 ani. Ne-am cunosut in vara anului 2011, a fost iubire la pima vedere dar pacat ca a fost exact cu 5 zile inainte sa plece el. Apoi am continuat sa vorbim la telefon,pe mess timp de noua luni umai asa ma putut tine legatura. In vara trecuta, a venit acasa, m-a luat prin surprindere deoarece eu stiam ca va veni mai tarziu si a venit mai degraba, si totin vara asta am facut si dragoste, si nu regret nimic pentru ca ce am facut a fost facut din dragoste. Acum intrebarea mea este credeti ca e bine ce am facut, credeti ca mai trebuia asteptat tinand cont de varsta, de perioada care o avem de cand suntem impreuna, de distanta care nea despartit 9 luni? Astept raspunsuri explicate si cat se poate de sincere, voi nota dupa cel mai bun raspuns :*

31 răspunsuri:
| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Eu la 15 ani imi rupeam picioarele la fotbal, nu gaozu`.

| mona a răspuns:

Relatiile astea la distanta in general nu rezista in timp dar poate tu ai noroc, nu consider ca daca ai facut dragoste cu el ai facut rau din contra... daca nu regreti inseamna ca a fost ceva de nedescris de frumos

| Adry05 a răspuns:

Dacă tu nu regreţi ce ai făcut, atunci nu e nici o problemă, dar nu văd rostul pentru care ne mai ceri noua părerea. Oricum, sunt şanse mici să ţină, mai ales dacă sunteţi în ţări diferite.

| CrazyTeenager a răspuns:

Daca tu ai cu o amintire placuta dupa prima noapte inseamna ca a fost ceva special pentru tine, faptul ca nu ai regrete e un lucru foarte bun. Cat despre relatia dintre voi doi, e pacat ca trebuie sa predomine virtualul, dar daca va intelegeti bine si fata in fata, foarte bine, viata sexuala si-o incepe fiecare cand considera. Sa fiti fericiti :*.

| Raiden a răspuns:

Am aceiasi poveste ca a ta, numai ca eu am aproape 20 de ani si sunt baiat. In rest, totul e identic... desi relatia mea a inceput in octombrie 2011 pe messenger, dar ne-am vazut abia dupa 9 luni...

| Fluture a răspuns:

Daca tu simti ca ai facut bine, daca ai incredere in el, daca crezi ca il cunosti si sti ca e un baiat bun cred ca totul e Ok. Iti spun ceva. Relatiile la distanta exista si unele chiar rezista, bineinteles daca amandoi isi doresc asta. Cunosc un caz de astfel de relatie, a durat 6 ani. o intamplare nefericita a distrus totul. Daca nu intervenea asta nu se desparteau. sad

| iubireainvingetot explică (pentru Fluture):

Imi poti spune ce a interveniit?

| Fluture a răspuns (pentru iubireainvingetot):

Moartea. straight face

| neutrino a răspuns:

Nu astepta sa-ti spunem noi ca ai facut foarte bine. Nu, ai facut-o exact ca o fata care nu are minte, adica prostuta. Ar fi culmea sa ai si pretentii de la el. Acum poti fi fericita, ai devenit femeie si poti arunca papusile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi ca ai facut ceva rau? de ce? ai facut asa cum ai simtit, si daca vei regreta oricum nu vei schimba nimic.regretele nu schimba trecutul.nu vreau sa incep sa-ti spun ca suntem in sec 21 si ne-am schimbat, dar asta e. daca cindva vei crede ca e o greaseala ce ai facut, nu ai pentru ce sa suferi.e ceva din care vei invata daca e bine sau nu.ai o experienta noua si nu vad nimic rau in asta.la ce bun sa mai traiesti daca nu vezi nimic din viata.si chiar ma inerveaza toti batrinii cind spun ca asta nu se poate, aia nu e permis.Stiti ce? E PERMIS TOTUL! daca vreai fa-o mai departe, daca simti ca trebuie sa te opresti, oprestete.Voi ce ati alege:sa traiti si fericiri si necazuri, sau sa mergi indiferent fara a gusta totul din plin?

| Vix999 a răspuns:

Pai hotaraste-te... daca nu regreti nimic de ce iti pasa de parerea sociala?
Daca tu esti impacata cu ideea ca ai facut bine ce ai facut, nu ar trebui sa ne ceri noua aprobarea.
Oricum sper ca esti constienta ca o relatie la distanta are sanse foarte foarte mici de reusita.
A...si ca probabil nu esti singura lui relatie.

| d3javw a răspuns:

Foarte multe comentarii la aceasta poveste cei drept e impresionant dar tu il iubesti el te iubeste pe tine? si acum a spus whitelover ca ar putea avea pe altcineva acolo nu e exclus gandeste-te mai bine ce faci ep viitor

| WhiteLover a răspuns:

Pentru o fata prima noapte de dragoste e importanta, si atata timp cat a fost frumos si nu iti pare rau e totul ok, doar ca trebuie sa fi constienta ca el poate mai are pe cineva acolo.insa chiar daca e asa, momentele frumoase dintre voi raman, asa ca nu vei sti decat pe viitor daca te va mai cauta sau daca veti mai tine legatura. poate va intra in viata ta cineva care iti va fi in fiecare zi aproape, deci oricum nu trebuie sa iti para rau de nimic atata timp cat tot ce ai trait a fost frumos.

| calmopenmind18 a răspuns:

Uite iti zic eu cevahee hee. Daca v-a placut ce mai conteaza ce cred restul oricum ei nu or sa stie ce ai facut tu. Bucura-te de amintiri daca sunt frumoase.

| Answer17 a răspuns:

Este bine daca traiti o poveste de dragoste frumoas, dar sper ca stii ca distanta invinge dragostea aproape de fiecare data... trist dar adevarat. parerea mea este ca mai bine v-ati vedea de viata fiecare, iar tu sa iti faci un iubit aici iar el acolo. din cate mi-ai dat de inteles el isi cam petrece cea mai mare parte din timp acolo. sper sa nu te superi ca ti spun, dar ce traiti voi nu se prea poate numi relatie! este mai mult o iluzie. vei vedea ca iti va fi mult mai bine sa ai un iubit aici pe care sa-l vezi aporape zilnic si care sa-ti fie aproape daca ai nevoie. multa bafta in alegerea deciziei cea mai corecte. si nu uita : nu iti sacrifica fericirea pentru o iubire care nu are multe sanse sa supravietuiasca.

| FaraSperantaSEN a răspuns:

Aproximativ 2-3 saptamani ar trebui sa nu fie nici o legatura decat de prietenie... sa observi daca s`a schimbat ori nu.
Din cate ai spus pare un baiat bun care tine la tine...
asteptati sa vedeti cum va este si dupa...
Relatii sexuale: mai asteapta macar cateva luni sau protejat

| iubireainvingetot explică (pentru FaraSperantaSEN):

De asteptat asteptwinking ca sunt chiar asa iar de protejat mereu ne-am protejatwinking dar mersi oricum :*

| Annonnymous a răspuns:

Deci din punctul meu de vedere ca ai facut sex cu el nu e nimic grav mai ales c tu nu regreti ca ai facut asta. Daca organismul tau a cerut acest pas sa-l faci, si tu l-ai facut e tot ok.Stii se zice ca distanta intareste relatiile.Acum daca esti sigura ca el va fi cu tine in continuare pot sa te felicit oricum unele persoane nu sunt dispuse sa astepte macar o luna.Voi ati fost departe unul de altul 9 luni, e mult oricum.Eu nu vad nimic rau in ceia ce ai facut tu.

| yubyta123 a răspuns:

Ai facut ce ai simtit cu toate ca esti mica dar iubirea nu tine cont de varsta, sper sa ramaneti impreuna cu toate ca sunteti departe unul de celelalt, important este sa nu te ei dupa toata lumea chiar daca plange sufletul in tine, ia decizii singura fara sa te intereseze parerea altora, parea mea este sa nu mai ai relatii intime cu altul pentru ca nu stii in cine ai incredere si pe urma poate iti pare rau...

| Lollo29 a răspuns:

Buna! Sper ca raspunsul meu iti poate fii de folos!
Eu, personal spun ca nu prea e bine ce ai facut deoarece "sa iti vinzi trupul" pentru un baiat care nu stii pe cine mai are acolo? Nu prea e bine sa stii ca niciodata nu stii la ce sa te astepti de la un baiat mai ales ca e mai mare ca tine cu 3 ani din ce am citit eu! Eu spun sa nu mai faci asta si daca se va intoarce la tine chiar te iubeste! SFAT:Ai grija cu cine te combini, unii vor doar trupul nu si ce e pe dinafara (Iubire adevarata)

BYE

| luKian24 a răspuns:

Tu deja de la 15 ani te? Copila apai ce faci cand ajungi la 18 creca te spargi rau... doamne copii din ziua de azi

| Haiiipa a răspuns:

Din moment ce nu regreti nimic inseamna ca tu consideri ca ai fost pregatita si ca ai facut-o cu barbatul potrivit. Intr-adevar, esti la o varsta. sa zice frageda si nu este indicat contactul sexual asa de devreme, ai toata viata inainte. Dar daca asta a fost decizia ta e ok. Tu stii ce e mai bun pentru tine happy

| Curca_Georgiana_1991 a răspuns:

In astea 9 luni poate acolo nu a ti-a fost fidel! dar totusi nu regreta nimic!

| ChelooVsGuta a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa pui punct relatiei intr-un mod prietenesc, pentru ca iti garantez ca nu va rezista fara sa "cerceteze tinuturi noi".

| tataee69 a răspuns:

La 15 ani singurul lucru pe care al trebui sa-l vezi la "gaurica" ar fi Jerry!

| pysullynna a răspuns:

Nu conteaza la ce varsta o faci, conteaza sa ai mare grija avand in vedere ca esti mica, ca el nu e langa tine zi de zi (si totusi e baiat, si nu poate sta fara sa nu...), cel mai bun sfat pe care ti-l pot da este sa va respectati reciproc si sinceritate maxima, iar daca va despartiti sa nu iti para rau, mergi cu capul sus, nu ai facut nimic din obligatie. te pup

| LuizaVilceanu a răspuns:

Eu am 17 ani, am avut o relatie cu un baiat de 2 ani si cand m-a rugat lucrul asta, m-am desparit deoarece el nu a mai vrut sa continuam din aceasta cauza. Si e mult mai bine asa. Eu cred ca te-ai cam grabit.

| valentino52 a răspuns (pentru LuizaVilceanu):

Pai erai cu el de 2 ani... daca era si mai mare ca tine atunci e problema lui ca nu a stat cu o fata mai matura de varsta lui, el a gresit. Dupa 19, 20 de ani nici nu mai exista discutiile astea daca iubesti pe cineva si sunteti si doar de cateva luni impreuna.

| marius19931993 a răspuns:

Da e bine..sa treci si pe la mine

| daNNNni a răspuns:

Ce sa mai zici, la 15 ani umblam la pasarica, weird. daca tu crezi ca nu te inseala(fapt ce ar fi imposibil daca a stat 9 luni in alta tara)..asta e problema cu copilele mai prostute(cam toate) din ziua de azi, umbla dupa putzoi mai mari ca ele cu vreo 3-4-5 ani, si dupa se trezesc mamici peste 9 luni..nu stiu cum poate fi Ceva frumos cand iei in tine un baston de 18 ani, si dragostea la prima vedere nu prea cred eu, ci mai degraba pofta de sex laughing(stiu si eu ceva despre dragostea asta)