Întrebare recomandată | iubireainvingetot a întrebat:

Bunahappy Am o relatie de un an si 4 luni.Eu am 15 ani iar el are 18, el acum e plecat in alta tara acolo invata, acolo e si familia lui de mai bine de 6 ani. Ne-am cunosut in vara anului 2011, a fost iubire la pima vedere dar pacat ca a fost exact cu 5 zile inainte sa plece el. Apoi am continuat sa vorbim la telefon,pe mess timp de noua luni umai asa ma putut tine legatura. In vara trecuta, a venit acasa, m-a luat prin surprindere deoarece eu stiam ca va veni mai tarziu si a venit mai degraba, si totin vara asta am facut si dragoste, si nu regret nimic pentru ca ce am facut a fost facut din dragoste. Acum intrebarea mea este credeti ca e bine ce am facut, credeti ca mai trebuia asteptat tinand cont de varsta, de perioada care o avem de cand suntem impreuna, de distanta care nea despartit 9 luni? Astept raspunsuri explicate si cat se poate de sincere, voi nota dupa cel mai bun raspuns :*

31 răspunsuri:
| Answer17 a răspuns:

Este bine daca traiti o poveste de dragoste frumoas, dar sper ca stii ca distanta invinge dragostea aproape de fiecare data... trist dar adevarat. parerea mea este ca mai bine v-ati vedea de viata fiecare, iar tu sa iti faci un iubit aici iar el acolo. din cate mi-ai dat de inteles el isi cam petrece cea mai mare parte din timp acolo. sper sa nu te superi ca ti spun, dar ce traiti voi nu se prea poate numi relatie! este mai mult o iluzie. vei vedea ca iti va fi mult mai bine sa ai un iubit aici pe care sa-l vezi aporape zilnic si care sa-ti fie aproape daca ai nevoie. multa bafta in alegerea deciziei cea mai corecte. si nu uita : nu iti sacrifica fericirea pentru o iubire care nu are multe sanse sa supravietuiasca.