Nu ai ce face cu un tip egoist ca ala. De fiecare data cand ceva 'scartaie', isi va cauta 'caruta' noua, decat sa incerce sa traga impreuna cu tine la caruta voastra.
Si increderea, aia daca o ai, e bine, daca nu o ai, degeaba ti-o cere, mai ales ca datorita lui a disparut si asta.
Relatia voastra are 0% sanse sa tina.
Asa, si mai ales ca el cu fosta a incercat. Are aia mai mare trecere in fata lui decat tine? Inseamna ca relatia lor nici nu s-a terminat in mintea lui, si te-a mintit de la bun inceput...
Off dar nu stiu ce sa fac, avem atata timp impreuna, inseamna totul pentru mine.Dar m-a ranit enorm de rau, pentru ca s-a dus sa-si caute fericirea in alta parte in loc sa isi rezolve problemele cu mine. Am hotarat sa il las o perioada sa vad ce face si in ce ape se da. Daca nu imi arata ca e altfel, o sa renunt. Nu am de gand sa ma omor singura din cauza lui. Apreciez raspunsurile voastre Multumesc enorm
Daca tu spui ca il iubesti atat de mult, atunci accepta-i toate cele bune si cele mai putin bune, pana cand vei intelege realitatea relatiei voastre.
Draga mea, daca tu l-ai iertat prima oara, el va continua sa faca cu gandul ca, lasa ca ma va ierta si tura viitoare. Stiu cum e sa iubesti si cand suferi...dar gandeste te bine, crexi ca merita? Adica viata merge inainte si cu siguranta vei intalni pe cineva care sa te respecte si sa te iubeasca asa cum esti. La inceput e greu dar dupa ce uiti ai sa razi si ai sa spui"ia uite ce naiva am fost..." asculta-ma! Nu merita! nu merita sa fim tratate asa!
Eu cred ca cel mai bine ar fi daca continua pe aceeasi linie sa ii spui mahnirea ta si daca continua tot asa sa il lasi cu fosta!
Omul se mai pliciseste de relatii si de comportamenul persoanei iubite. N-ai ce face. S-a plictisit de tine. Treci peste. Si-a gasit pe alta altul.