| Miirena a întrebat:

Bună! Am o relație extraconjugală cu un bărbat însurat! Ne simțim foarte bine împreună dar ne vedem destul de rar și ne scriem la fel de rar! El mă caută doar când prinde momentul și e liber puțin în rest nu mă caută deloc! Eu nu aș mai vrea să mai continui așa, mi-ar fi plăcut să comunicăm mai des dar din păcate am prins drag de el și nu pot rezista tentației să nu îi răspund dar având în vedere că el nu vrea să ne apropiem mai mult sunt foarte hotărâtă sa rup legătura aceasta. Credeți că dacă atunci când mă mai caută și nu îi voi mai răspunde o perioada, se va schimba ceva? El înșală din lipsa sexului de acasă, eu am căzut tentației din cauze emoționale. Dar soțul meu a început să fie mai atent cu mine și el, din contră, e distant.

14 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce faceți voi e perfect normal pentru ca omul nu este proiectat sa fie monogam

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita dacă ai cere lui Dumnezeu sa îți curareasca mintea cu sângele Mantuitorului Hristos de idolaria pentru tipul însurat și ai alege sa renunti complet la aceea reo.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mama ce incurcatura. de ce ai vrea sa continui asa ceva?

| Miirena explică (pentru suntserios):

Am prins drag de el și e ca un drog

| suntserios a răspuns (pentru Miirena):

Pai divorțați amândoi și vă vedeți de relație. Nu mai mințiți doi oameni nevinovați.

| mihai69 a răspuns:

Ce pretenții poți avea de la o relație extraconjugală?!?
Atât poate oferi în schimbul sexului primit.
Dacă nu ești pe deplin mulțumită, mai bine stai acasă. Lucrează la relația ta cu soțul și poate iese ceva bun.

| dullcat a răspuns:

Ar fi intelept sa rupi relatia asta bazata doar pe sex. In realitate nu e ca in filme, cu happy end pentru voi, ci doar sfarsesc 4 oameni intr-o situatie cat se poate de penibila si nefericita.

| VoidEternal a răspuns:

Niciodata nu iese nimic bun din situatiile astea. Orice altceva in afara de a incheia aventura e o idee proasta.

| anonim3247 a răspuns:

Mai bine termini cu el

| anonim3247 a răspuns:

El nu ține la tine și până la urmă va termina relația

| iulia0514 a răspuns:

Nu înțeleg ce vrei, până la urmă e doar o relație extraconjugala!
Ce credeai ca o să-și lase soția pentru tine?
Sau ca o să-ți scrie romane de dragoste?
Nu scumpo el e amantul tău el îți oferă doar sex și atât iubirea și afecțiunea o păstrează pentru soția lui tu ești doar un fel de jucarie sexuală sa spunem ca ești un fel de păpușă gonflabilă singura diferența este ca tu ești vie și aia e un obiectwinking
Mai bine încearcă să-ți refaci relația cu soțul tău o sa ai mai mult de câștigat și roagă-te la toți sfinți sa nu afle ce faci tu în timpul liber!

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ce drăguț că ambii sunteți doi copilași imaturi care nu pot sa discute problemele de genul cu partenerul cu care sunt în relație.
Nu felicit persoanele care inseala, personal ma dezgusta.
De cât să mințiți doi oameni în timp ce ii priviți în ochi, mai bine pa pa.
Oricum o sa se afle și o sa fie mai nasol atunci.
Tipul vrea de la tine doar sex, nimic mai mult.( nu te aștepta ca își lasă acum soția pentru tine, ca nu ești singura cu care o poate înșela pe săraca femeie, în locul tău mi-ar fi rușine să și spun despre aceasta " lauda" ca sunt " amanta" din joc, pe post de cârpă, când are nevoie te folosește și te lasă, de aici și concluzia cu cârpa.

| AmandinaDragan a răspuns:

Ia-l si pe el acasa la tine. Sotul o sa inteleaga.

| Continchiscontsters a răspuns:

Tentația emoțională laughing))) sigur emoțional damage laughing))) nu mai minți măcar.

Întrebări similare