| antoniaidk a întrebat:

Buna! Am o relatie frumoasa cu un baiat, e totul perfect între noi, mai puțin mama sa care e nebuna. Zilele trecute ne-am luat la bătaie când mi-a zis ca eu nu fac nimic pentru băiatul ei, când ea efectiv l-a abandonat și el se descurca singur financiar. Eu fac totul pentru el, e viața mea, îl ajut mereu, îl iubesc și și el cu mine la fel. Mi-e frica ca vrea sa ne pună bete in roate. Acum crede ca suntem bine dar eu o urasc din tot sufletul. Și nu mai vreau s-o văd niciodată, dar va trebui sa ma prefac ca sa ne lase in pace. Când iubitul meu e un bărbat in toată firea si îl face sa planga ca îl bate si urla la el îmi vine sa o omor sincer.Ce credeți ca ar trebui sa fac in situația asta?
Îl controlează foarte mult, îl manipulează, eu nu vreau sa aleagă între noi 2, este mama lui dar eu am făcut mai multe pentru el decât ea si asta a deranjat-o foarte tare. Ajutați-ma va rog cu sfaturi.
Pareri?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

îmi vine sa o omor sincer. Păi să nu faci ceva sincer. Așa cum ai spus, să te prefaci. Lasă-l pe el să aleagă.
De bate vântul dinspre mumă,
Voi face calul numai spumă.
De-o brate dinspre nevastă,
Voi lăsa calul să mai pască.

| Crackman a răspuns:

Trebuie sa vorbești cu el și sa ii spui ce te deranjează și sa ii ajungeți la un punct comun, ca dacă nu vorbești cu el o sa va stricați relația în timp, din moment ce el o sa fie băiatul mamei. Trebuie sa comunicați pe aceasta tema