| Addddda93 a întrebat:

Am o relatie frumoasa de 10 luni cu un baiat pe care il credeam a fi iubirea vietii mele pana acum ceva timp. Il iubesc enorm,la fel cum si el ma iubeste (nu pot nega asta) insa de ceva timp pur si simplu simt ca ma sufoca. Inca de la inceput el a fost genul mai posesiv, gelos insa de la o vreme exagereaza cu tot ceea ce este legat de mine. Uneori am impresia ca imi cauta greseli oriunde, in orice, oricand,ca sa nu mai spun ca impune conditii pe care eu bineinteles le accept tocmai pentru ca il iubesc mult : nu ai voie sa te bronzezi, nu iesi cu fetele, nu iesi in parc,nu ai voie sa porti rochia aia +multe altele. De fapt eu nici nu le priveam ca pe niste conditii, pur si simplu gandeam ca lucrul respectiv il deranjeaza pe iubitul meu iar eu,pentru ca respect persoana de langa mine, incercam sa fac ce isi doreste. Tin sa precizez ca intotdeauna am facut tot ce am putut mai bine sa-l fac fericit, sa respect lucrurile pe care si le doreste si sa fie totul bine. Repet, il iubesc enorm dar ma simt de parca sunt ingradita, imi este furata libertatea si pur si simplu simt ca nu mai pot lua propriile decizii in legatura cu nimic legat de viata mea, trebuie sa cer parerea lui pana si la outfit-ul pe care vreau sa-l port intr-o anume zi. Am ajuns sa cred ca asta nu mai e iubire, ci posesivitate.Eu sunt constienta de asta dar imi este extrem de greu sa ma "dezleg" de el. Va rog din suflet sa-mi dati unele sugestii, pareri...ce credeti ca ar trebui sa fac? ce sa fac sa uit putin de el...sa nu ma mai gandesc tot timpul la el, sa nu mai fiu atat de "legata"?

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai gresit iubitul, lasa-l, tie nu-ti trebuie acum stapan.

| RAY a răspuns:

Sa inteleg ca tu ai vrea sal inseli iar el nu te lasa? ce drama macar spune-i in fata asta sa stie

| Ioana2518 a răspuns:

Aiurea.tine la tine si tot ce faci tu i se pare gresit.

| DeeaMarry a răspuns:

Nu e normal sa iti ingradeasca libertatea. E iubitul tau, nu stapanul!
I-ai spus ca te deranjeaza? Ar fi cazul sa il atentionezi ca risca sa te piarda daca nu isi revizuieste comportamentul. Si chiar te sfatuiesc sa-l lasi, daca nu se schimba. Daca te iubeste cu adevarat, va face orice sa nu te piarda!

| LoriLoL a răspuns:

Acest comportament nu poate fi schim, bat niciodata.mi s-a urat de atata glozie crede-ma ca nu mai vreau sa vad unul in ochi.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Vorbeste cu el. Daca va iubiti veti rezolva orice problema

| Mihailescuioana29 a răspuns:

Uite, sfatul meu este sa ii spui exact ce ne-ai spus noua aici, ca iti este furata libertatea, ca te simti sufocata si toate celelalte. In felul acesta va vedea ca nu esti fericita asa, si daca te iubeste o va lasa mai moale, asa pentru tine, ca sa fii si tu fericita. Daca te iubeste el este fericit atunci cand si tu esti fericita. Succes!