Reactia ta nu-mi dovedeste deloc "relatia frumoasa" pe care o ai.
In 7 ani,ajungi sa-ti cunosti omul si dupa cum respira,ii stii punctele sensibile,iti cunoaste slabiciunile,asa ca aici ceva nu se potriveste.
Ti-am spus toate astea fiindca ne ceri parerea.
Si,ca sa inchei,ceea ce ti-a cerut nu e vreo enormitate care sa te oblige la vreun mare sacrificiu sau renuntare la propria demnitate,e un moft sexual,o mica tampenie care tine mai mult de capitolul fantezii erotice, decat de vreo satisfactie.
Cu un zambet, o ironie fina si-o gluma draguta ieseai cu fata curata din toata povestea!
Salut.
În ceea ce privește sexologia, nimic nu este pervers, dezgustător sau neobișnuit între doi parteneri care se iubesc mult, dacă este acceptat de ambii parteneri.
La fel de bine sexul oral părea ceva de neaceptat acum 20 de ani, ceva ce făceau doar prostituatele și femeile ușoare, pe când acum este considerat aproape ceva normal.
Cât despre o relație de 7 ani, e normal să se fi încercat aproape toate pozițiile comune, așa că idei noi de genul ăsta pot să aducă un suflu nou în viața sexuală, cine știe, chiar dacă inițial pare neobișnuit s-ar putea să vă placă dacă încercați.
O relație de 7 ani implică o anumită comunicare fizică, orice gest poate deveni erotic, îndrăgești orice parte a corpului partenerei. Pliul axilar este o zonă cu multe glande care eliberează feromoni, un afrodiziac natural (bine, la femei este mai atrăgător dacă este frumos epilat și nu miroase nasol, la bărbați e ok și dacă nu e epilat dar să fie curat ). Cu pu'in lubrifiant el s-ar sim'i foarte bine În acest pliu, care poate fi strâns, poate oferi senzații erotice noi, iar tu te-ai putea excita văzând cum el se simte foarte bine, de acolo lucrurile pot evolua. Există persoane care fac asta, sigur că da. Cum spunea și distinsul meu coleg ChioruL14, există persoane care o fac în zona din spatele genunchiului, sau în alte pliuri naturale, cum ar fi între fese, între sâni, între coapse fără a penetra anusul sau vaginul. Ba mai mult sunt persoane cărora le plac femeile obeze și fac sex în pliurile de țesut adipos, pentru că penetrarea vaginală devine dificilă, ăsta fiind însă un comportament sexual ceva mai rar întâlnit. Dar dacă lor le place, cine suntem noi să spunem că e ceva anormal.
Sfatul meu profesional este să-ți epilezi frumos axila, să folosești un lubrifiant de la Durex, să te joci cu penisul lui până obții o erecție, eventual între sâni, apoi să-i strecori penisul sub axila ta. Va fi o experiență nouă, erotică, vei vedea că îi place și lui și asta te va excita și mai mult. Apoi puteți trece la altceva, și dacă nu-ți place nu mai încerci altădată, dar măcar așa nu rămâneți cu întrebarea oare cum este?
Mironela, este corect că nu ai acceptat, dacă nu-ţi doreşti aşa ceva. Totuşi, încearcă să procedezi cu tact, cu delicateţe; nu s-a întâmplat o tragedie. Străduieşte-te însă să discuţi cu el şi să afli de unde/ cum s-a contaminat cu această idee (în fond, este vorba de o practică sexuală), încercând să ajungeţi la concluzia comună că voi doi nu sunteţi "şi alţii" sau "toată lumea". În fine, că viaţa voastră de cuplu are nişte limite ale ei, care sunt extinse sau restrânse de comun acord, cu afecţiune şi înţelegere. Succes!
Se intampla ca barbatii sa aiba fantezii, ori ce aude pe la altii sa experimenteze si ei. Si eu aud multe, unde lucrez eu sunt aproape singura femeie si restul barbati si aud fel de fel de porcarii. nu cred ca trebuie sa te simti prost. dincontra imbarbateaza-te si pune situatia sub control. Vorbeste cu el si explica-i care si cum sta situatia!
Nu m-am gandit niciodata la asa ceva, dar ai putea sa achizitionezi niste jucarii erotice care sa alunge monotonia, noi am gasit niste lucruri interesante pe www.mysex-shop.ro
Eu mi-am achizitionat un strap-on si i-am propus sa-l utilizam. N-a vrut. A zis sa mi-l bag undeva.
Lauralauratrusca întreabă: