| B3HappyN0Worry a întrebat:

Am o relatie minunata cu un baiat minunat, iar chimia dintre noi e o adevarata raritate. Nu ma plictisesc niciodata langa el si experimentez tot felul de sentimente noi cu el. Pana si cand facem dragoste o facem cu o pasiune iesita din comun. Totul e minunat.
Dar tot ce simt e nou pentru mine, nu am mai patit pana acum si de aceea simt si o anxietate fata de viitorul nostru, de cum ar putea aparea monotonia si obisnuinta intr-un viitor indepartat. Frica asta a fost provocata si din cauza anumitor pareri ale persoanelor din jurul meu.
Nu-mi doresc deloc asta asa ca vin cu intrebarea: Cum am putea evita sa ajungem la asa ceva? E posibil sa evitam asta?

Răspuns Apreciat de Editori
| Nemessys a răspuns:

Deci. La prima parte deja ți-ai răspuns singură. Ai o ușoară anxietate deoarece este ceva nou dar în același timp și plăcut pentru tine. Ca și mersul pe bicicletă. Ai simțit o anumită emoție când te-ai dat și un sentiment de,, wow ce tare este".

Partea cu teama legat de viitorul vostru și cu faptul că s-ar putea să apară monotonia este din cauza experiențelor pe care le tot auzi de ani buni.
Am văzut că ai mai pus o întrebare legată de ceva parteneri sexuali. Vreau să reții că atunci când mai auzi diferite poveșți și experiențe, să fii foarte atentă de la cine le primeșți. happy

E că și cum ai auzi că cineva a câștigat la loto apoi a pierdut banii imediat. De ce i-a pierdut? Pentru că era un cheltuitor și nu l-a dus capul. I-a aruncat în stânga și în dreapta pe case, mașini, femei, excursii de lux etc. Acum și tu ai câștigat un milion de euro la loto și ai venit pe acest site că să întrebi,, cum fac să nu-i pierd?" Acea frică o ai din cauza poveștii pe care ai auzit-o despre acel om. Uite. atât timp cât tu știi adevărată valoare a banului și ai ceva cap despre cum să-i foloseșți încât să nu se ducă într-o clipă, crede-mă că acest lucru nu o să se întâmple niciodată. Ba chiar i-ai putea investi încât dintr-un milion de euro, să faci 2, mai târziu 3 milioane.

Așa și cu relația. Dacă tu auzi de la X și la Y că s-a plictisit de partener după doar o luna și că a intervenit monotonia, analizează puțin. Cum este acea persoană, cum era partenerul, cum s-au cunoscut, de ce au ales să fie împreună, de ce s-au despărțit, ce le-a plăcut unul la altul? Așa, dacă este o poveste de genu. s-au văzut pe Instagram, le-au plăcut pozele, s-au întâlnit unde deja a fost atracție fizică, s-au combinat de la prima întâlnire și după s-au plictisit unul de altul' și a dispărut singurul lucru care îi ținea împreună, adică atracția fizică, apoi la revedere, e normal să se fi întâmplat așa.

Atât timp cât tu te cunoșți pe ține și îți cunoșți partenerul și știi foarte bine că va iubiți cu adevărat, că șțiți foarte bine ce vreți, că nu sunteți genul de persoane care să se plictisească repede, că vreți amândoi același lucru de la o relație și de la un partener, monotonia asta nu o să apară niciodată.

Nu știu cum să-ți zic dar genul ăla de poveșți le-ai auzit de la persoanele care nu știu ce vor cu adevărat și nu s-au dezvoltat complet, care nu sunt stabile din punct de vedere emotional și poate nici nu-și doresc asta. Mai sunt și persoanele care să zică,, da, eu ASTA VREAU! Odată ce o să găsesc persoană aia o s-o obțîn și o s-o țîn lângă mine până mor". Deci tu ce fel de persoană eșți?

,, a. hai să mă combin cu asta că mhm. e drăguț chiar dacă ne cunoaștem de 2 zile"
sau

,, am cunoscut un băiat și pot spune că e la fel că mine, gândește la fel de mine, ne dorim același lucru pur și simplu suntem compatibili din toate punctele de vedere "

Îți zic eu că persoanele alea care au experiențe scurte fac parte din prima categorie și așa îți bagă și ție în cap toate prostiile, dar tu dacă știi că amândoi faceți parte din a2-a categorie, atunci nu ar trebui să-ți fie teamă de asta.

O să întâlneșți multe,, doamne trecute prin viață" care o să-ți bage în cap,, a dar nu-ți face tu speranțe, că e trecător că și eu am crezut și gândit la fel cand l-am intalnit pe fostul dar uite că n-a fost să fie ". NU LE BAGĂ ÎN SEAMA!

A da. să nu uităm și de un mic lucru. INVIDIE rolling on the floor). Ups laughing.

Cum să evitați? Treaba e simplă.
1.Sunteți DOAR VOI 2. Restul nu contează!

2. Încercați să va petreceți un anumit timp singuri, în sensul că să nu va,, sufocați" unul pe celălat. Timpul ăla este decis de voi. Jumătate de ora. o ora. Cum vreți voi. Adică mereu trebuie să existe un mic,, dor" unul față de celălalt, știi ce zic?

3. Încercați amândoi că de fiecare dată să aduceți ceva nou în joc. E gen. că pe lol laughing. Ori bagi în capion nou, ori îi dai rework la unu vechi. Și de ce se face acest lucru? Pentru că lumea să nu se plictisească de campionii actuali. De asta se și da update continu la joc, încât să nu fie mereu același și lumea să nu se plictisească de joc. happy. Copiază-le stilul și încearcă să faci la fel și în relație. Ori bagi ceva nou, ori schimbi ceva.
Cum ar fi hobby-uri. Puteți mai târziu să încercați amândoi să va apucați de ceva. Întrebați-va unul pe altul,, ce ți-ai dorit mereu să faci?" (și când vine vorba de amor ),, unde ți-ai dori să mergem?" Chernobyl, America și tot așa. happy.

Dar prima și prima dată, scapă de acele guri sparte care roiesc în jurul vostru. Pentru că e nasol să începi să construieșți ceva apoi să vină cineva, să spună ceva neplăcut și iar să-ți distrugă încrederea și tot ceea ce ai încercat să construieșți până acum.

Și dacă cuiva i s-a întâmplat ceva, asta nu înseamnă că neapărat că o să ți se întâmple și ție.

Ia-o că pe un job. Atât timp cât locația este bună, condițiile sunt excelente, îți place la nebunie ceea ce faci, îți place programul, îți plac colegii și șefii, îți place salariul, nu o să pleci niciodată de acolo pentru că,, mhm. m-am plictisit, vreau altceva". Nu. Atât timp cât este cel mai bun job pe care-l ai, nu o să te plictisești niciodată. Așa și cu relația / partenerul. Dacă e cea mai bună pe care o poți avea și cu nimeni altcineva nu o ai nici măcar la fel de bună (de mai bună nu mai zic), atunci nici monotonia nu are ce caută. Când o să vină să va bată la ușa ii poti spune,, a bună, să știi că te-am primi înăuntru dar. nu ai nimerit unde trebuie, așa că adios" laughing.

happy Succes!

8 răspunsuri:
| răspundtot a răspuns:

Dacă cineva comentează înseamnă că tipul e de treabă. Ei să-și bată gura că doar atât pot. Asta se numește să fiţi voi doi contra lumii. Nu căuta rău acolo unde merge bine

| corbulalbrosu a răspuns:

Traieste clipa, savureaza satisfactia, fii pe deplin multumita de situatia existenta fiindca este cu totul imposibil sa poti anticipa ce iti rezerva viitorul. Astfel ca din aceste motive este cu totul inutil, ilogic si irational sa fii afectata de ganduri deprimante sau de natura anxioasa. Sanatate!

| Freya1 a răspuns:

Nu crea probleme cand nu exista.
Dacă vă simțiți bine impreuna si totul e ok traieste clipa.Chiar dacă la un moment dat o sa intrati in zona de monotonie daca va iubiti veti trece peste, O sa reanoiti iar si iar relația si totul o sa decurgă bine.Sti cum e, nu poti sa faci sa dispară posibilul inevitabil, dar poti sa te gândesti ca o sa treci peste cu brio.Asa ca nu mai asculta bazaconiile invidiosilor.

| Ely1234567 a răspuns:

Numai asculta pe nimeni. Dacă asculți vei suferi

| darrio2007 a răspuns:

Nu trebuie sa-ti fie frica. Chiar daca voi fi criticat de unii care ti-au raspuns pe aici, care nu stiu ce inseamna o relatie pe termen lung dar vorbesc sa se afle in treaba, mă refer la ani de zile de convietuire impreună, să stii că este inevitabilă rutina intr-o relatie. Puteti evita aducand totdeauna ceva nou in relatia voastra. Pozitii sexuale incitante, sa incercati sa fiti de acord, cel putin pe fata, unul cu altul etc. Am 25 de ani de casnicie, deci vorbesc din experienta. Si rutina exista, oricat am evita-o. Dar iubirea inca exista.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Frica asta a fost provocata si din cauza anumitor pareri ale persoanelor din jurul meu." - doar persoanele slabe sunt influențate de părerea celorlalți, dar să știi că trebuie să asculți și părerea oamenilor, nu sa fii orbita de chestia asta. Pentru că unii vor si Să te ajute, nu numai sa facă rau. Din punctul meu de vedere anxietatea aia vine din instinctul tau ca om, simți că ceva e ineregula și o să se prăbușească, după mine nu poți să eviți noaptea, cum nu poți evita nici ziua, sunt fenomene care se întâmplă natural și nu le poți manipula cum vrei tu. Din cate iubiri sau format, cele de durată cred eu că pasiunea și atașamentul față de cealaltă persoană apare în timp, orice apare prea rapid și are o intensitate prea ieșită din comun o sa se prăbușească in polul opus cu aceeași forță care este acum în vârf.

| Violleta2022 a răspuns:

Este posibil atata vreme cat iti impui sa nu mai fii negativista si sa aduci in discutie drobul de sare, care strica totul.
Nu plange si nu inventa povesti nefericite, inainte ca ele sa se intample. Asta este mentalitate de om negativist, care distruge toata fericirea prin implantarea de idei rele, urate, negative.
Traieste-ti momentul si gandeste pozitiv, ca vei fii intotdeauna fericita si vei gasi solutii bune, la momentul potrivit, cand apare problema.

| Donsavas a răspuns:

Sa trăiești momentul si sa ignori oamenii din jur.