| Alina19bc a întrebat:

am o rugaminte. Mi-ati putea spune in a cata zi dupa terminarea menstruatiei este posibil contactul sexual fara a avea probleme?(gen a ramane gravida) si ce ar trebui sa fac prima data? va rog seriozitatea

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Riscul oricum exista fie el si minim, dupa terminarea menstruatiei poti face sex cam 3 zile depinde cat te tine menstruatia si cu o saptamana inainte sa iti vina menstruatia riscul e minim-perioada nefertila

| Vix999 a răspuns:

Zile infertile nu exista... exista doar zile cu fertilitate redusa.
E bine sa nu mergi dupa metoda asta pentru ca e foarte inselatoare si deloc sigurawinking
Singura zi cu ferilitatea cea mai mica este prima zi de menstruatie...dar pana si asta difera de la femeie la femeie

| Alina19bc explică:

Ce ar trebui sa fac prima data?

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Nu conteaza ce si cand, tot cucu-n puta este.Riscul tot exista...Si referitor la "a cata zi dupa terminarea menstruatie" raspunsul meu e foarte simplu ...Ca la manelari, fara numarrrrrrrrr!

| yubyta123 a răspuns:

Pana in mestruatie si dupa menstruatie sunt 6 zile in care poate sa isi dea drumul in tine fara probleme chiar din prima zi dupa terminarea menstruatiei, trebuie sa tii cont de ziua cand trebuie sa iti vina si daca tii calendaru nu vor fi probleme

suntserios
| suntserios a răspuns:

Riscul exista oricunde. daca nu vrei sa te joci cu norocul foloseste o metoda contraceptiva serioasa