Imi apare rau ca te ingrijorez cu asta, dar pare ca-i o boala cu transmitere sexuala, foarte urata, care avanseaza si iti afecteaza tot aparatul reproducator.
Schimba ginecologul ori nu te mai spala in vagin inainte sa ti se recolteze secretie vaginala cu 48 de ore, ca de aceia nu au ce sa gaseasca la analize.
Nu exista secretie verde sau urat mirositoare, intr-un vagin sanatos!
Pai daca am avut secretia si cand eram virgina? De unde?
Dupa cum ai declarat tu aici, chiar a aparut mirosul DUPA ce ai avut contact sexual cu cineva, probabil bolnav deja cu un BTS:
https://www.tpu.ro/......neva-care/
Eu vorbesc aici despre secretia verde care nu mai dispare dupa viziletele la ginecolog pe care o am de cand eram virgina
Secretia de pe vremea cand erai virgina nu avea sa fei verde si urat mirosiatoare chiar daca uneori era mai abundenta.
Noi vorbim acum, de secretia verde care o ai acum, deci dupa ce ai avut sex cu un barbat, care ti-a dat o boala BTS.
Buna.De obicei inseamna infectie sau boala cu transmitere sexuala. Daca si fost deja la medic si iei tratament, nu stiu ce altceva ai putea face.
Dacă ai tot fost la ginecolog și nu au sesizat ceva inneregula, înseamnă că e ok
Mindfulness întreabă: