| aanonimm a întrebat:

Am o serie de intrebari pentru baieti si as vrea daca se poate cat mai multe raspunsuri si sincere. Atunci cand iubiti cu adevarat o fata cat timp sunteti dispusi sa o asteptati si puteti, adica aveti rabdare? (stiu ca difera de la caz la caz). Ati insela-o daca ea inca nu este preagatita sa isi inceapa viata sexuala? Ati presa-o sa faca acest lucru sau ati lasa-o pana atunci cand este ea pregatita indiferent de cat timp ii va lua pentru ca stii ca te iubeste doar pe tine si tu ai fi primul si poate ultimul din viata ei?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Difera de la caz la caz in functie de fata. Eu as putea sa astept pentru ca desi sexul este un lucru important intr-o relatie pe primul loc stau sentimentele fata de acea persoana. Daca ea stie sa se faca apreciata si imi arata ca ma iubeste pot astepta cu siguranta. Insa eu nu sunt toti baietii si iti pot spune ca majoritatea ar insela si nu ar putea sa astepte. Nu as presa deloc pe aceasta tema. As astepta pana cand e pregatita ea. O sa vina ea la mine cand va fi pregatita si atunci vom face dragoste ca nebunii pana dimineata. Ca sa nu vorbesc de rau numai pe baieti ( trebuie sa fiu impartial ) sunt si fete care le spun prietenilor sa le astepte iar ele si-au pierdut virginitatea de mici copii. Daca vrei sa astepti o fata trebuie sa fii sigur pe cine ai alaturi. Sunt cazuri in care baiatul e dragut, nu face presiuni, iar intr-o zi afla de la fata ca se despart. El ii spune ca a asteptat-o, iar ea ii zice ca a fost fraier, ca ea nu era virgina de la inceput. Mai sunt si cazuri in care fata nu mai e virgina chiar in timpul acela de asteptare dar ajutata de alt baiat. Sunt multe cazuri dar oricum un baiat ar trebui sa astepte, asta daca stie ce vrea si o iubeste cu adevarat. Daca iubesti cu adevarat o fata, aceasta asteptare nu ar trebui sa fie o problema. Si nu condamn deloc o fata care procedeaza astfel, desi pentru unii baieti cum sunt eu nu are rost. Eu sunt fidel si daca sunt cu o fata inseamna ca o iubesc. Nu sunt adeptul stai cu cineva doar din obisnuinta. La mine orice gest al fetei care mi se pare deplasat scade din intensitatea dragostei mele fata de ea.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu nu pricepi un lucru. Vârsta contează enorm! Crede-mă că un tip de 20-22 de ani n-o să te „aștepte" niciodată la fel de mult ca unul de 15-16 ani. Iar dacă tu ai vârsta X iar prietenul tău e cu >+5 ani mai mare decât tine (că deh, asta-i moda mai nou), iar să nu te bazezi în asta.
Dacă tu ai vreo 14-15 ani, iar prietenul vreo 16-17 ani, atunci da, poate ai noroc (mai ales dacă te și iubește). Altfel, tare mă îndoiesc.
Știu că nu-ți place adevărul și ai fi vrut să vezi răspunsuri mai optimiste, dar asta-i realitatea, fă-i față.

| criss86 a răspuns:

Eu unul nu as insela-o si nici nu as presa-o.Am fost cu o fata 2 ani, eu aveam 20 ea 16.Am iubit-o f mult (cred ca si acum mai tin la ea big grin cu toate ca nu mai suntem impreuna de mai mult de 1 an) si niciodata nu m-am gandit sa insel fiindca ea nu vroia sa isi inceapa viata sexuala. Mi-a spus ca nu e pregatita si am inteles.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, deci, sunt fata, da, sorry ca ma bag si eu pe aici, am 15 ani jumate.si am fost cu un baiat cu doar doua luni mai mare ca mine care e cu mine in liceu si d fiecare data cand mergeam la el lui ii ardea de altceva si am avut discutii cu el si mi-a zis ca doar dupa ce o sa facem sex o sa vedem daca e ceva atractie intre noi, clar nu am pus botu` chiar daca era sa ma culc cu el d o gramada de ori nu am facut`o. m`am gandit ca nu merita sa imi pierd virginitatea cu unul ca el si cred ca am avut dreptate, nu? m`am despartit de el acum 2 saptamani pentru ca l-a luat dragul de prietena mea cea mai buna si de la ea vrea acelasi lucru care il vroia de la mine dar nu prea ii iese faza.in fine.momentan sunt cu un baiat care are 18 ani si m`am gandit ca ar fi bine sa discut cu el ca sa nu patesc cum am patit cu fostul` si pe baza discutiei am bagat tema de la filmul "american pie-book of love" laughing si i-am zis ca nu sunt genu` de fata care sa ma pastrez chiar pana la casatorie ca na si i-am zis ca totusi el are o varsta si are anumite nevoi si i-am zis ca o s`o fac cu el dar vreau sa mai astepte, i-am zis ca decat sa stiu ca merge la alta fata sa se culce cu ea si sa isi bata joc de mine mai bine ma sacrific eu dar nu inca, la inceput mi-a zis ca vrea o relatie serioasa si eu chiar am incredere in el si nu`mi vine sa cred ca m`a inteles in discutia care am avut`o cu el, pentru ca sunt virgina si as vrea sa mai astept un pic! sincer orice sfaturi ma ajuta pe bune! daca vreti sa ma ajutati cu sfaturi dati add la id biankmicutza_09 (dar nu mai dati add pentru mistouri)va og, deci orice sfat il bag la cap pe bune! v-am pupat si scuze ca m`am bagat aici intre baieti.

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

As astepta mult de tot daca fata ar avea mai mult de 19 ani, altfel as face sex pe pervaz cu oricare mi-ar iesi in cale, asta pentru ca minorele rastoarna macaraua des. Nu as insela nici o fata daca o simt ca e serioasa.

| ByLoREDaN a răspuns:

Anumite lucruri vin de la sine nu?