Păi cauti compania ei, o ajuti in tot ce face, o aperi, o asculti cind are nevoie de tine c am din faptele si actiunile tale i ti dai seama cît de mult o iubesti, si dacă i ti face plăcere compania ei.
Simti fluturi in stomac atunci cand o vezi, cand te gandesti la ea, cand vorbesti cu ea.
Cea mai mare prostie asta cu fluturi in stomac ai simtit vreodata asa ceva sau doar iti era foame?
Tu chiar nu te simti "intr-un fel" cand vezi persoana pe care o iubesti?
Nu se poate explica senzatia, de aia este simpla denumire de "fluturi in stomac".
Da dar eu unu nu am simtit niciodata ceva in stomac am simtit nu stiu in alte parti (in strafundul inimii ) ) dar niciodata in stomac dar daca spui tu...
Buna, imi amintesc ca era un serial, in care o fata placea un baiat, iar acel baiat iubea alta fata. ideea e ca fata intregostita de baiat era extrem de fericita daca persoana pe care o iubea esa fericita, indiferent daca sentimentul era reciproc sau nu. Pe deasupra, fata intragostita, aproape ca a murit incercand sa il apere pe acel baiat. de aici poti trage concluzia
Buna intrebare!
Pai simplu simti acea atractie...e unica pentru tine...e dragoste ce mare lucru?
Daca nu stii de ce o iubesti e dragoste !
De obicei cand esti intdragostit numai la vederea unei poze sau la auzul numelui persoanei iubite incepi sa zambesti, atunci iti dai seama ca intr-adevar acea persoana te face sa te simti bine
anonim_4396 întreabă: