| thelostparadise a întrebat:

Bună, am o situație care mă ține blocată.
Am început de aproxmativ o lună sa vb cu un băiat, ne-am văzut de 3 ori. In schimb am vorbit in fiecare zi. Ne înțelegeam super bine, și a dat semne și a spus ca, această situație merge către ceva… dar el încă este bântuit de fosta relație, motiv pentru care merge la terapie și ia și pastile antidepresive… nu este bântuit în ideea în care o vrea înapoi, ci ca l a rănit f tare și a fost o ruptură pentru el. zilele acestea, mi-a spus că nu se simte pregătit emoțional pentru a intra într o relație, ca o să fie toxică și ca m ar răni, și ca o relație amicală este perfectă pentru el deocamdată. În același timp… eu am acceptat oarecum situația, mă doare și mă doare ca suferă și ca nu vrea să încerce, deși sunt conștientă ca ar fi mult mult mai rău. Dar pare ca nu mai vrea să vorbească deloc cu mine, și vreau să am răbdare dar nu vreau să îl scot din viața mea, recunosc ca mai am speranță și mă doare pentru că
toată lumea crede ca exagerez și ca nu merită stresul, dar adevărul e ca nu am simțit cu nimeni așa o conexiune, cu care sa pot să mi asum acest pas. Aș vrea să i scriu, după ce mai trece timpul să vorbesc cu el și să i spun și ce simt dar fără a i schimba decizia pentru ca e cel mai bine, dar îl consider o persoană cu care mi aș petrece timpul. nu știu cum aș putea să trec peste tristestea pe care mi-a provocat o această decizie si mi aș dori atât de mult sa mi spună cineva dacă vom mai vorbi vreodată. Între timp a dat inimioară la o poză pe care am postat-o care era Marog ceva amuzant, poate din greșeală … ideea e ca a trecut o lună de când nu am mai vorbit și eu mă simt tot mai rău, deși îmi permit să văd viața în continuare și să mă bucur de ea, nu pot să trec peste această „pierdere" a unei persoane care mă făcea să mă simt vie, validă și care mi-a spulberat orice prejudecată aș fi avut despre relații, chiar dacă nu am ajuns în acel punct.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei! Cu siguranță sunt oameni care ne pot arăta lucruri de care am uitat sau perspective la care nu ne-am gândit niciodată, iar atunci când cunoaștem pe cineva, în funcție de ceea ce trezește în noi, ne poate tulbura ființa.

E posibil ca băietul ăsta să trezească anumite lucruri în tine care îți sunt foarte familiare, tocmai de aceea simți această conexiune despre care vorbești.

Doar că vezi tu, situația e incertă, nu poți fi sigură de nimic, oamenii pot fi foarte imprevizibili și până la urmă nu îl cunoști, nu știi exact despre ce ar putea fi vorba, iar chiar daca ai știi, poți fi sigură că ai înțelege?

Așadar e clar că vorbim de ceva cu un puternic impact asupra noastră atunci când nu reușim să trecem prin ceea ce trăim atunci când vine vorba de o relație amoroasă, dar și atunci când la fel ca în cazul tău, nu poți înțelege pe cineva ca el.

E nevoie de mult lucru cu sine și mai ales de mult studiu atunci când vine vorba de a ne înțelege pe noi înșine și pe cei din jur.

Personal sunt pe site pentru că îmi doresc să fac mai mult decât să dau răspunsuri care sunt decorate cu funde și aprecieri ale editorilor.

Am mai avut un cont și l-am șters pentru că am fost foarte dezamăgit de cât se investește aici din partea celor care ar putea face mai mult.

De atunci nu mai pun preț pe cifre și distincții ci încerc să ajut oameni, să întru în legătură cu ei, să pot face mai mult, pentru că asta mă ajută enorm și pe mine să trec mai ușor peste provocările vieții.

Acestea fiind spuse, timpul și priceperea mea îți stau la dispoziție dacă vrei să vorbim mai multe despre povestea ta.

Succes

| Violleta2022 a răspuns:

Viata merge inainte si fara acesti tip, care oricum nu era pentru tine, odata ce ii va trebuii inca 1 an ca sa se vindece de fost iubita.
cauat-ti altul si mergi mai departe!

| Madaxo97 a răspuns:

Cred ca nu te place, nu a vrut niciodată să aveți o relație și de aia a cautat să se îndepărteze de tine ușor ușor, treaba cu depresia din cauza fostei e doar un pretext, cel mai probabil încă ține la ea și nu poate trece peste, o vrea înapoi.
Ai putea să mai faci o ultimă încercare, să îi dai tu prima mesaj, vezi cum reacționează, dacă e bucuros că l-ai băgat în seama sau e sec și cauta să te evite iar. Mai bine cauți și tu să treci peste, cauți alt băiat fără bagaj emoțional și traume.

| Miruna333 a răspuns:

Poti trece peste absolut orice in viata asta. Inima franta, inselat, despartiri, pierderea celor dragi,a persoanelor din familia, etc. Nu exista lucru sa nu poti trece peste. Pe moment esti coplesita de emotii si normal ca ti se pare ca nu poti face fata, dar lucrurile nu stau atat de serios, daca te-ai detasa putin de la situatie si ai privi-o realist, fara partea emotionala implicata, nu e totul alb sau negru. Pe moment ti se pare ca pica cerul pe tine si nu vei mai da peste cineva de genul si nici peste aceasta conexiune. Lucru care este si adevarat. Vei da peste ceva si mai bun. Ne place drama si ne atasam de oamenii care nu ne vor, pentru ca nu suntem ok cu noi.
Cand nu iti iese cu o persoana, exista un singur motiv, pur si simpolu nu era persoana potrivita pentru tine. Oricat de mult ti-ai imagina si ai spera. Asta este o usoara dependenta si disperare.
In primul rand baiatul ti-a aratat si spus de la inceput ca el este indisponibil emotional. Inca sufera dupa ultima relatie si nu isi doreste nimic momenta, de acolo tu ai gresit, pentru ca ai acceptat si te-ai agatat de el. Se vede ca ai de mult de lucru la tine din moment ce ai aflat ca el nu este disponibil, dar totusi ai sperat la mai mult. Tu te-ai ranit singura. Dupa greselile au continuat:,,Nu vorbească deloc cu mine, și vreau să am răbdare dar nu vreau să îl scot din viața mea'' O persoana nu te doreste dar vrei sa il,, astepti''. Asta este cea mai mare prostie si nu duce la nimic bun.
,, Aș vrea să i scriu, după ce mai trece timpul să vorbesc cu el și să i spun și ce simt dar fără a i schimba decizia pentru ca e cel mai bine, dar îl consider o persoană cu care mi aș petrece timpul.'' Indragostita de el dar ai accepta sa fiti prieteni si atat doar pentru a il tine langa tine... Ceva mai rau nici nu se putea. Iti dai voie singura sa te autosabotezi.
,, nu știu cum aș putea să trec peste tristestea pe care mi-a provocat o această decizie'' nu stiu daca te referi la decizia ta sau a lui, insa, cu timpul, totul va fi ok.
Si cireasa de pe tort,, persoana care mă făcea să mă simt vie, validă și care mi-a spulberat orice prejudecată aș fi avut despre relații, chiar dacă nu am ajuns în acel punct''. Asta arata ca nu esti ok cu viata ta, oricat de mult crezi ca iti dai sansa sa traiesti si sa te bucuri de viata. Lucrurile astea ar trebui deja sa le ai in tine, nu sa ti le dea cineva. Cum ti le da, asa le si ia. Iti recomand sa faci terapie, sa te cunosti mai bine si sa inveti ca orice este trecator.

| adam7 a răspuns:

Răbdare multă, dar mai bine fii atentă la tine și pune-te pe primul loc.
Aceste cuvinte le aud și eu de cei care mă cunosc.
Sufăr maxim după o tipă dificilă care m-a vrut și nu m-a mai vrut, eu m-am implicat puternic și eram și într-o depresie. s-au adunat toate!
Soetam ca dragostea și dedicarea mea sinceră o va ajuta, însă m-am îngropat eu pe mine.
Așadar încearcă să nu mai pui la suflet, lasă-l să își rezolve problemele ușor și caută (dacă ții la el) să îi aproape în limita normalului, fără a dori sau a forța nota.
Te poți trezi ca mai rău îi faci sau te va respinge și va ieși cu alta. te va asocia cu perioada în care era depresiv și în loc să aprecieze ajutorul tău, e posibil să vrea să uite întreg pachetul din acea perioadă.