| LoveDreamsxdd a întrebat:

Am o situatie ciudata rau,astazi tot radeam cu prietena mea si faceam glume la un moment dat mi-a spus ca are ceva foarte important de spus ceva ce nu a spus la nimeni am ramas poker face, mi-a spus ca are par in fund si pe langa vagin in interior, am inceput sa rad si sa zic tot felul de glume crezand ca glumeste gen "fu*k femeia maimuta laughing)))" si a inceput sa planga si mi-a zis ca e adevarat si nu ar fi trebuit sa-mi spuna ca stia c-o sa-mi bat joc de ea a plecat acasa nu credeam ca o sa ma simt asa prost..pe mess mi-am cerut scuze pentru. ca avem o prietenie de multi ani aproape 4ani si m-a rugat sa-i dau niste sfaturi...adica wtf de unde sa stiu eu ii puteti da niste sfaturi i-am promis ca o ajut.Multumes.Ahh funda!:*

Răspuns Câştigător
| Doηηa a răspuns:

Și vrei să spui că tu nu ai păr în zona inghinală sau cum? E ceva rușinos, mai bine nu-ți spunea săraca fată.
Sfătuiește-o să meargă la un salon cosmetic să o epilize dacă o deranjează, altă metodă ar fi să se radă dar, nu prea sunt de acord cu treaba asta.

6 răspunsuri:
| Amelya02 a răspuns:

Scuza-ma, dar prietena aia a ta e cam proasta! Wtf, cum sa-ti spuna asta si sa aiba pretentia ca nu faci glume pe seama ei. Pe deasupra vrea si ajutor din partea ta! E rusinos sa vorbesti si cu mama despre chestia asta, daramite cu un baiat. Sa se intereseze pe net. ce esti tu, sclavul ei? E cam aiurea treaba happy

| WeedGotMeCrazy a răspuns:

Pai ce frate e normal sa ai par doar nu are STUF. Salon. asa se face acum

| Against a răspuns:

Spune-i ca e ceva oarecum normal si sa incerce sa se epileze

| STR1K3R a răspuns:

Saraca fatalaughing

| DOARoVIATA a răspuns:

Cereti scuze sau lasati si tu par in fund sa semanati sa zici cate lauzicu asta laughing nu serios insista ceranduti scuze a fost vina ta ce naiba trebuie sa stii cand sa te opresti din ras doar nu et robot ai si tu creier sa gandesti
cereti scuze spune-i ca iti pare rau si tot asa intr-un final te va iertabig grin

| DianaIonita a răspuns:

Spune-i sa se epileze sau sa se duca la un salon sa o epileze