Buna.Poate ar fi mai productiv sa te retragi in mod elegant? Si eu cred ca daca ar fi fost catusi de putin interesat, ar fi propus o alta zi si implicit o alta ora.Hai sa zicem ca mai poti incerca maxim inca o data, insa dupa aceea iti vei primi raspunsul definitiv.Totusi, daca la facultate nu aveti nicio conexiune, e mai greu sa se infiripe interesul amoros.Pe viitor cauta mai intai sa te imprietenesti macar un pic cu respectivul si apoi sa propui intalniri.Ah si nu o lua niciodata personal, vei gasi pe cineva si pe placul tau, eventual, ai increde.Bafta!
Este clar un REFUZ si este mai bine sa-i dai pace, ca nu este interesat de tine, din tot comportametul de pana acum.
Esti destul de mare, ca sa intelegi ca ai incercat deja destule si totul a fost inutil, fiindca omul continua sa te refuze si tu se pare ca nu pricepi.
Ideal este sa te retragi cu bun simt si eleganta si sa-i dai pace.
Pare că nu e interesat de tine. Dacă zici că ai încercat să inițiezi ieșiri, discuții, dar el se scuză, nu îți mai bate capul. Putea să îți propună o altă dată dacă chiar avea treabă atunci so, eu zic că nu merită.
Stiu ce zici, dar am incercat o data sa iesim. Dar asa ne mai tachinam, d aia as vrea sa incerc, doar ca nu stiu ce, ptc nici macar nu avem acelasi grup de prieteni
Cel mai probabil nu e interesat, poti avea o discuție directa cu el sa ii spui exact ce simti si vezi cum reacționează, daca te respinge, nu te mai umili si orientează te catre altcineva