| Ramona5789 a întrebat:

Buna.
Am o situație delicată…
Am avut o relație de 3 ani și după ce ne-am despărțit băiatul cu care eram împreună s-a culcat cu alta.
El nu știe că eu știu asta.
Dar el a venit să ne împăcăm, eu nu am vrut neapărat.
Nu știu dacă se pune ca înșelat.
Nu mai eram împreună… dar tot mă simt ciudat.
Ce aș putea face?

12 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ar fi frumos din partea lui sa nu iti ascunda asta daca doriti sa purtati o discutie cu privire la voi doi, din moment ce vrea impacare trebuie sa fie deschis, in 3 ani exista multe amintiri si sentimente la mijloc si doare sa afli asa ceva, daca vreti sa functioneze trebuie ca tu sa poti trece peste faptul ca s-a culcat cu alta fata iar el iti spuna de la sine fara sa fii nevoita sa ii spui ca ai aflat.
Te sfatuiesc sa ti cont de 2 aspecte daca vrei sa ii oferi alta sansa, primul in caz ca iti ascunde nu e semn bun, al doilea daca s-a culcat cu fata aceea recent dupa despartirea voastra ai grija sa nu te minta cu privire la sentimentele lui, nu poti atinge alta fata asa usor cand inca ai sentimente puternice.

| Ramona5789 explică (pentru MarianWLF):

Cred (banuiesc ca nu mi-a zis) ca ii e teama sa nu ma piardă. Dar sincer era liber sa facă ce vrea cât am fost separați sa zic asta. Poate a fost un moment de rătăcire… însă cred ca dacă eu făceam asta nu m-ar fi iertat vreodată…

| MarianWLF a răspuns (pentru Ramona5789):

Nu esti sigura pe sentimentele tale inca dar e normal, ia-ti mai mult timp sa digeri totul, nu lua o decizie acum, pare ca e prea devreme.

| Simpatic a răspuns:

Nu ar trebui sa te deranjeze ce anume a facut el cu alta cand erati deja despartiti!
Dar cred ca a fost un motiv pentru care v-ati despartit nu?
Daca motivul a fost intemeiat atunci nu vad rostul reimpacarii voastre.
faptul ca acum vine la tine sa va impacati dupa ce a dus o viata de mare gigolo sa zic asa, chiar nu merita sa ii mai acorzi vreo sansa!
Bine ar fi fost daca ne spuneai ce perioada de timp a trecut intre momentul cand v-ati disparut si cand ai aflat ca s-ar fi culcat cu o alta, nu ca sa-l iei de urechi ci ca sa iti dai seama cu ce hahalera ai de a facewinking

| Ramona5789 explică (pentru Simpatic):

Ne-am despărțit din niște copilarisme…
Ma gandesc dacă făceam eu ce a făcut el dacă m-ar fi iertat vreodată…
Sincer as putea trece peste, dar nu știu dacă merita sa fac asta

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Vorbesti cu el despre asta, deschis, fiindca viata reala nu trebuie sa fie ca in telenovele unde exista numai secrete care dau curs santajului si asa mai departe.

| Emilian65 a răspuns:

Dacă te-a înșelat, lasă-l să-și trăiască viata cu cea cu care te-a inselat.

| Miruna333 a răspuns:

Depinde si cat a trecut de la despartire. E si normal sa te simti ciudat, eu nu l-as mai accepta. Acum depinde doar de tine si de ce simti

| saresipiper a răspuns:

Draga mea, răspunsul e simplu, asculta aici la bătrânu'.
Daca il accepti inapoi pe mârlan, el te va toca in viitor cu aia in care a dat din cur. Te va face geloaza de-ti va fi scarba si tot ce vei dori e sa le dai in cap, pentru ca nu vei simti decat nervi si frustrare.
O solutie ar fi sa te culci tu cu 3, daca vrei sa il accepti, macar asa stii ca esti sefa, dar nu ii spune de baietii cu care te-ai culcat, bei scoate asul cand ii e lumea mai draga si se lauda cu tarfulita lui, el cu una, tu cu 7! Asta daca vrei sa-l pui cu botul pe labe in timp ce-i dai decisiva!winking
Bun, altceva... daca il accepti, nu stii ce tipuri de sex a facut cu aia si e f posibil sa fi luat o hepatita, virus herpes, un stafilococ, chestii care ies doar daca cere el la analize si plateste...Si daca tot stii ca s-a culcat cu alta si nu mai poti de dragul lui si il vrei, atunci impaca-te numai DUPA ce-ti vine cu analizele pentru boli sexuale in mana(plus restul)..pt ca se face puscarie daca iti da ceva..mare atentie ca si din sex oral, lins pasarea, dat limbi in cur se ia hepatita, gonoree, etc etc!

Acum... daca ma intrebi pe mine...eu l-as băga in ****, nu înainte de a-i spune "daca ai fost singur, te luam, dar asa, 2 scuipati si MARS!"

| Cavaler001 a răspuns:

Eu iti recomand sa mergi mai departe.
Un simplu test poti sa-i faci: ii zici ca nici tu n-ai stat fara sexwinking
Asa vei vedea cum reactioneaza happy
Ai putea sa-ti gasesti alt iubit si asa vei uita repede de elwinking

| LePapillonSurvivant a răspuns:

Sa dai pagina, sa pui un mare si falnic punct, sa nu te intorci in trecut. El a trecut si-a trait si isi traieste viata. Se-ntoarce la tine ca la papusa chioara, de odinioara. Citeste putin despre chestia asta si o sa vezi ca am dreptate. Nu te intoarce in mocirla, chiar daca nu mai erati impreuna.