anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am o situatie destul de delicata. Ies cu un baiat de 28 ani (eu am 20)
Faza e ca el e tatuat pe ambele maini si asta nu m-a deranjat niciodata, eu intodeauna l am placut asa.Dar acum sa prostit si a tatuat si pieptu ce a ce nu cred ca era necesar deloc.
Faza e ca eu as vrea sa ili prezint parintilor mei pana la vara. Dar mi e frica de reactia lor.
Pt ei ar fi un impact prea mare sa ma vada cu cineva care bratele si pieptu tatuat.
Chiar ma gandeam cand va avea un maieu sau un tricou se va vedea enorm de tare tatuaju de pe pieppt. Azi e pieptu pana la vara si spatelelaughing.
nu stiu am ajuns sa nu fiu sigura pe mine insumi. nu stiu ce sa fac.

18 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tie iti place dotarile lui. Nu tin pana la nesfarsit

| relian a răspuns:

Nu stii ce sa faci? Iti plac barbatii care isi face tatuaje peste tot? Daca nu-ti place la revedere, il saluti din mers.Cei asa de greu nu vad.Omu care face lucru asta are un caracter nu prea stralucit, in general oamenii care isi fac tatuaje peste tot e clara, doar daca si tu ai multe in comun cu el poti sta, altfel nu vad cum ai putea sa stai cun individ de genu asta.Stii vorba aia oamenii care se asemana se aduna laughing deci tu din cate spui nu prea ai multe in comun cu tipu asta.Cuata si vezi-ti de treaba, uita ca trebuie sal mai prezinti cuiva laughing e si de asteptat, deja tu stii sigur ca paprintii tai nu vor avea o parere deloc buna despre el.Acum eu zic din ce am vazut si vad destui oameni cu tatuaje ce spui tu, cu inele prin urechi buze si alte parti alea corpului, acesti toti oamenii numa oameni seriosi nu-s laughing deci in general nu au incredere in ei mai nimeni.Ma refer la firme, la parinti, la oamenii in general.Pe ei ii agreaza tot persoane ca si ei.

| Pool77 a răspuns (pentru relian):

Nu inteleg, de ce critici o persoana doar pentru ca are tatuaje?
Adica persoanele care se tund chiel, sunt toti puscariasi?

| Xelon a răspuns (pentru relian):

Tu esti asa inteligent de felul tau?

| anonim_4396 explică (pentru Pool77):

Nu il lua in seama. E vai steaua lui.

| anonim_4396 explică (pentru Xelon):

Da pe afara. M-a vazut ca vorbesc cu una si ca vrea sa schimbam nr de telefon sa vorbim pe wassup, sare cu gura ca vezi domne ce prostii facem. ACum ca vezi domne aia tatuati sunt praf si nimeni nu ii suporta decat aia ca ei, tot tatuati. Da pe afara inteligenta din el, e clar.

| relian a răspuns (pentru Pool77):

Persoanele care se tund,e una aia care isi fac peilea tapet e alta laughing si nu am c ritic pe nimeni, am spus ca tapetatii astia nu-s vazuti bine, asta nu inseamna ca am criticat ceva, este doar o observatie, iar daca am spus ca ar fi ceva de capu lor este pentru ca cunosc f multi oameni tapetati si stiu cam cat ii duce mintea.Un om cu mintea unde trebuie usi face corpu tapet, asta e clar.Ca te tunzi tu zero aia nu inseamna nimic, poate asa iti sta tie mai bine, n-are a face cu puscaria.

| anonim_4396 explică (pentru Xelon):

Suntem puscariasi prietene. Auzi ce scrie Einstein rolling on the floor. Mi-a si dat ignore hahalerul laughing

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Hai hai, esti ofticat pe el ca ti-a stricat vrajeala! Recunoaste!

| anonim_4396 explică (pentru sofisis):

Nu sunt ofticat ca nu am un grad ridicat de prostie si ipocrizie ca el. Asta sa fie clar!

laughing) Hai ca ai sanse sa il ajungi daca asta iti propui si lucrezi la asta cu sarg.

Chiar acum. Ma duc la sefu si ii zic" ba hahalere, e un prapadit pe TPU care e vai steaua lui si vreau sa il intrec. Daca ma tin de munca, nu am timp sa ating acest scop maret asa ca. PA. Sau cum iti place tie, goodbye mate ".

Pai hai, n-ai plecat?

Nu ma lasa inima sa ii fur asta lui Relian. Este si el bun la ceva in viata, atata are si el. Sunt de treaba si ii las asta lui happy

| Freya1 a răspuns:

Da stiu cum e sa ai pe cineva langa tine pe care parintii nu l-ar accepta...
Asteapta sa vezi cum decurge relatia cu el si pregatesteti parinti incet incearca sa ii faci sa vada lucurile altfel si poate ai noroc.Cand o sa il prezinti prezintail direct ca de fata cu el nu vor zice nimic apoi dupa ce pleaca te descurci tu.

| sofisis a răspuns:

Fata mea draga, ai 20 de ani. Esti adult. Care e problema ca nu inteleg? Stau ei cu el si cu tatuajele lui? Si la urma urmei, atata timp cat pe tine nu te deranjeaza iar el este un tip cu potential sau cu o cariera ok...e totul ok. Daca este vreun coate goale, tatuajele ar trebui sa fie ultima ta problema.

Răspuns utilizator avertizat
| Eduard196 a răspuns:

E semnul ca nu e bine ce faci