| AndreeLili24 a întrebat:

Bună, am o situație mai complicata cu un baiat, asa ca sper sa ma ajutați.
El zice ca suntem doar prieteni, dar are niște gesturi fata de mine care ma derutează puțin și ma și frustrează, ce i drept. El este foarte apropiat mie, dar pana acum câteva zile nu a mai făcut gesturi de genul.
Mă ia de după gat, imi mângâie capul, se joaca cu mine, glumește cu mine, ba chiar se uita la mine constant. Acum e super apropiat, apoi se distanțează, acum imi zâmbește, dupa ce ma uit la el se uita în alta parte și nu ma mai baga în seama și tot asa. Eu nu știu ce sa înțeleg, asa ca puteți sa îmi dați un răspuns, va roooggg?! E normal ca un prieten sa facă astfel de gesturi?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cand te deranjeaza ceva nu stai si te faci ca nu simti, vezi sau accepti, ci-i dai peste mana sau i-o indepartezi usor, spunandu-i clar sa inceteze fiindca te deranjeaza.

Atata vreme cat taci, el continua sa te abuzeze, fiindca are impresia ca-ti place si vrei mai mult.

| dullcat a răspuns:

Buna.E normal, dar daca pe tine te deranjeaza fiindca gesturile te duc cu gandul la mai mult decat prietenie, e datoria ta sa ii spui.Cel mai probabil el nu isi da seama.

| Sshell a răspuns:

E posibil sa te placa, doar ca nu e sigur daca si tu simti la fel si ii este frica.
Incearca sa te atate, si cred ca vrea sa iti vada reactiile sa se convinga daca da sau nu.
Daca e timid (dar timid din ala care ascunde cumva ca e timid laughing ), foarte probabil o sa continue asa neavand curaj sa iti spuna sau sa actioneze mai departe. (vorbesc din propria experienta laughing )
Daca si tie iti place de el, ii poti da semnale pozitive si sa incerci si tu cat mai mult sa ii arati iti este simpatic.