Buna
Situatia ta e clara, se bazeaza mai mult pe respect dar asta nu inseamna ca afectziunea lipseste.
Vorbeste cu mama ta despre aceasta situatie pentru ca de altfel daca ea nu va fi de acord tu nu vei mai putea fi cu prietena ta si asta poate ca o sa-i dea un motiv in plus de gandire deoarece fata pare cat se poate de simtita, respect pentru fata aia, stie sa lupte pentru o relatzie.
Numai bine
pa, pa
Deci maicata nu o accepta momentan, iti zic "calcai peste cuvant" si continua sa fi cu ea, o mama iarta si place pe orcine pentru a-si vedea copilul fericit, iti zic din propria experienta si uite avem 2 ani impreuna :X
De ce ma vad si eu in situatia asta `?))nu ai c sa rezolvi... daca mamei tale nu ii place nu ii place ...asa sunt si eu cu prietenu dar nu ma int ce zice mama lui, cum i am zis si lui stau cu el nu cu ea, deci nu ma int c zice ea.la mine e poveste lunga o sa scurtez ca daca stau aici sa pov vine dimineata.eu satteam la prieten in Italia el cu parintii, toti fiind la serv eram acasa doar cu sora prietenului, ea nu facea nimic eu facam curat si tot, si mamei lui ) cat curat faceam eu ei nu ii convenea de mine se dadea frumos p langa mine pana a avut cearta cu mine, pentru ca se lua mereu d prietenu meu cu motivul eu apoi s a certat si cu mine in fine.am plecat in ro sa se kalmeze situatia si pr meu sa se mute, ea acum a zis ca nu vrea sa auda de mine sau sa vb cu mine,. asa ca nu ai cf daca ei nu ii place de prietena ta chiar nu ai cf . demonstreaza`i prietenei tale ca ea conteaza, nu ce zice mama ta. acum nu stiu nici cati ani aveti
Ea sta cu tine nu cu mama ta! Mama ta iti vrea fericirea, daca va vedea ca tu esti fericit alaturi de ea fi sigur ca o va accepta.
Sau poate clar te iubeste dar nu admite umilinta sa isi ascunda dragostea pentru ca altcineva doreste sa i-o injoseasca.la asta te-ai gandit? dorim dragoste dorim sa nu fim mintiti inselati dar propunem sa aburim un pic.cum ti se pare? nimeni nu ntraieste in locul nimanui.iar faptul ca ea are o alta opinie decat tine nu inseamna ca ar trebui sa ii respecti opinia? nu ti-a spus sa va despartit a spus ca ea nu suporta sa isi ascunda dragostea.ce e rau in asta?
Deci fata aia te place dar e greu sa ai o relatie asa incerarca sa le pui pe cele 2 mame in fata si voi doi sa le explicatii ca chiar va iubiti si o sa inteleaga fecare mama
Ce pot sa-ti zic. dupa mine nu cred ca ea ar acepta ca tu sa stai cu alta fata impreuna pina se calmeaza apele,deorece te iubeste si nu poate sa accepte faptul ca vb cu alta stai cu alta bla bla... dupa mine eu cred ca dragostea invinge totul,daca o iubesti cu adevarat nu-i trage atentie mamei tale, incearca sa evit toate certurile cu ea, si arata-i cit mai multa dragoste fetei pru ca asa o vei incuraja mai mult sa treaca peste ura mamei tale despre relatia voastra...b afta
Daca ii spui asta cu cuvinte frumoase o sa accepte cateva zile, dar tu ar trebui neaparat sa o convingi pe mama ta ca nu ea decide cu cine sa te intalnesti sau nu.Si iti dau un sfat:incerca sa scrii mai citet ca nu prea se intlege.
AlexEjmecheru întreabă: