Buna,ai 14 ani,e varsta cea mai frumoasa,trebuie sa profiti din plin de viata,sa iesi sa te distrezi,fa-ti prieteni noi, incearca sa uiti acel baiat, ca mai sunt baieti.Ai sa vezi ca poate fi si mai rau, gandeste pozitiv pentru ca viata nu e numai lapte si miere.Nu lasa amaraciunea sa iti conduca viata, sa fi trista la 14 ani si sa fi asa deprimata nu e bine.deloc.
Ai sa vezi ca la momentul potrivit vei intalni un baiat potrivit,toate la timpul lor.Fa cea ce iti place,practica diferite sporturi,ocupa-te de scoala cat mai mult,fa diferite activitati si lasa tristetea,zambeste.
Fiecare are momente de depresie cand se simte singur si neinteles,dar toate sunt trecatoare,cum vin asa pleaca.
Daca ai diferite hobby-uri,practica-le,fa-ti prietene si prieteni,iesi cu bicicleta,role,mergi la inot,citeste o carte interesanta,danseaza, asculta muzica vesela si uita-te la o comedie si ai sa iti revi, bafta!
Stiu cum e, am avut aceasta stare de toarte multe ori.S-ar putea sa ai si o usoara depresie, dar nu te speria va trece.Ai putea sa iti cauti prieteni pe net,pentru inceput,poti iesi afara,in parc, chiar si singura. Dragostea nu te gaseste in casa(trebuie sa o si cauti un pic, sa te faci observata).
Cunoaste persoane noi .
Daca vechii prieteni nu mai sunt alaturi de tine, e timpul sa gasesti persoane de incredere
Bafta >
Stiu ca suna banal, dar la mine chiar a functionat. Spune-ti in gand: "Nu pot sa ma gandesc la asta acum. As ceda psihic daca as face-o. Ma voi gandi la asta maine." Mergi inainte, capul sus si nu privi inapoi. Ai 14, ai VIATA in fata, trebuie sa treci peste asta pentru ca POTI.
*hug*
Da add la id asta :dj_fly1993 poate te pot ajuta. sunt o persoana mai amuzanta.