Draga mea parera mea este ca nu ar trebui sa ti cont de faptul ca este rom,ungur, roman, etc.Trebuie sa fi atenta la ce fel de baiat este,adica sa vezi ce caracter are,sa vezi daca este serios si nu vrea decat sa profite. Daca il iubesti du-te si cauta-l si vb cu el atunci cand ai ocazia, spune-i ce crezi si ce vrei, explica-i cum sta treaba. Poate baiatului ii este frica ca nu cumva sa se indragosteasca de tine iar tu sa iti bati joc de sentimentele lui deoarece tu esti romanca si el rom.Sa sti ca romi au fost, sunt si vor fi in continuare discriminati.Din punctul meu de vedere toti suntem egali si nu ar trebui sa ii dam la o parte doar pentru ca sunt romi.Da sunt de acord cu faptul ca de-a lungul timpului au dovedit ca au un caracter murdar.Dar nu toti sunt asa, uni poate sunt mai cinstiti decat un roman sau un ungur sau orce ar fi el.De ce intodeauna doar ei sunt considerati inferiori cand fura sau fac ceva rau? De ce nu este tratat si un roman la fel,pentru ca orce om fura,inseala,omoara, etc, la viata lui.Nu cred ca doar romi fac lucruri rele.Trebuie sa ai grija cu cine te imprietenesti si de cine te indragostesti indiferent de ce natie este baiatul respectiv, pentru ca nu nationalitatea conteaza ci el insusi ca si om.
Buna, Andreea!
Nu vreau sa para ca sunt rasista, doar ca stiu ce fel de comportament au romii. Daca ti-a spus cuvinte frumoase am sa te rog sa te gandesti : Cand un baiat vrea sa vrajeasca o fata si sa o duca in patul lui nu ii spune si ii promite, iar apoi o paraseste?
Poate ca in acel moment era la munca si din aceasta cauza avea telefonul inchis.
Eu nu te pot indruma asa cum te poti indruma tu singura, insa calea cea dreapta sta in mainile tale.
Lol invata sa scrii mai bine si de unde stii ca nu este jegos in fond ce este rrom, acum toata lumea stie ca tiganii sunt mai bulangii de felul lor tu chiar crezi ca te iubeste sau ceva? Ala isi bate joc de tine si tu pui botu ca proasta, gasesteti altu care poti avea contact cu el!
Dar voi n-aveti prieteni comuni?
Du-te la el acasa, vorbeste cu prietenii lui, ca ai dreptul asta din moment ce ii esti iubita!
beausingurlamasamea întreabă: