Poate este bine sa discuti cu ea sa poate intelege ca relatia ei cu baiatul ala nu este una fericita si nu poate fii, atata vreme cat nu exista compatibilitate intre ei.
S-a indragostit de baiatul gresit! Probabil ca ala este vreun pusti popular care face victime printre fete, iar pentru el, ele nu-s decat un numar, pe care le manipuleaza cu usurinta, obtine ce vrea si le abandoneaza, mutandu-se la urmatoarea victima.
Vorbeste cu ea si explica-i ca ii trebuie un baiat care sa o respecte si sa o placa asa cum este ea, fara sa o jigneasca, fara sa o manipuleze, fara sa-i impuna schimbari.
Ajut-o sa nu faca greseli! Sper ca nu a avut sex cu el, pentru ca in final asta este targhetul baietilor astora, dupa care, urmeaza marea despartire.
In nici un caz nu e treaba ta sa vorbesti cu el. Adevarul poate fi la mijloc si primesti niste minciunele. Ala vrea sa eu puna si o ameninta ca o lasa daca nu se pune la orizontala, nu iti va spune ea realitatea.
In text este un sg cuvant -eu -. Sa ma kk pe corectia TPU ca nu asta am scris dar intelegi tu.
Eu cred ca ei trebuie sa se desparta dac el o iubeste trebuie sa o iubeasca asa cum ea ea nu sa o schimbe. NUstiu dar eu sa fiu in locul tau i-as arata lui cum sami obijduiasca sora, el n-are nici un drept sa o faca proasta