| Andrei101010 a întrebat:

Am o surioara mai mica(bine nu chiar asa micuta are 16 ani).Si de cateva luni are un iubit de 20.Insa totul merge prost intre ei.Mereu o vad suparata si o intreb ce are dar nu-mi raspunde.Asta pana cand intr-o zi a recunoscut ca prostul ala ii zice ca este prea imatura si ca nu stie sa gandeasca.Cica are o gandire de copil de 10 ani! Si ca nu invata, plus ca o face proasta.Bine nu are cele mai stralucite note dar nici corijenta sau repetenta nu e! Ii spune sa vorbeasca cu fete populare ca sa fie si ea la fel, ea fiind mai retrasa.Dar nu-si poate schimba personalitatea asa! Ca vai Doamne el e popular(ma abtin sa nu zic ceva urat).Si ea spunea ca incearca sa faca asta dar este greu.El i-a zis ca se va desparte de ea daca nu se conformeaza.Dar eu imi cunosc bine sora si gandeste destul de matur pentru varsta ei.Nu pot spune cat de furios am fost cand am auzit toate acestea.Am vrut sa ma duc la el dar ea m-a oprit, spunand ca nu este treaba mea.Cum o pot ajuta? Chiar nu mai rezist si il iau la bataie!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poate este bine sa discuti cu ea sa poate intelege ca relatia ei cu baiatul ala nu este una fericita si nu poate fii, atata vreme cat nu exista compatibilitate intre ei.
S-a indragostit de baiatul gresit! Probabil ca ala este vreun pusti popular care face victime printre fete, iar pentru el, ele nu-s decat un numar, pe care le manipuleaza cu usurinta, obtine ce vrea si le abandoneaza, mutandu-se la urmatoarea victima.
Vorbeste cu ea si explica-i ca ii trebuie un baiat care sa o respecte si sa o placa asa cum este ea, fara sa o jigneasca, fara sa o manipuleze, fara sa-i impuna schimbari.
Ajut-o sa nu faca greseli! Sper ca nu a avut sex cu el, pentru ca in final asta este targhetul baietilor astora, dupa care, urmeaza marea despartire.

3 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

In nici un caz nu e treaba ta sa vorbesti cu el. Adevarul poate fi la mijloc si primesti niste minciunele. Ala vrea sa eu puna si o ameninta ca o lasa daca nu se pune la orizontala, nu iti va spune ea realitatea.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns (pentru Popescu_Eugen_1964):

In text este un sg cuvant -eu -. Sa ma kk pe corectia TPU ca nu asta am scris dar intelegi tu.

| mvcxzghjjhgfdsjhgf a răspuns:

Eu cred ca ei trebuie sa se desparta dac el o iubeste trebuie sa o iubeasca asa cum ea ea nu sa o schimbe. NUstiu dar eu sa fiu in locul tau i-as arata lui cum sami obijduiasca sora, el n-are nici un drept sa o faca proasta