| Adriana1508 a întrebat:

Buna am o verisoara de 13 ani, care este impreuna cu un baiat de 15 ani.Era ceva secret pana cand...mama sa a aflat totul si nu era\este de acord cu acel baiat si cu faptul ca fiica ei este prea mica pentru asa ceva.Acum sunt tot iumpreuna si se iubesc la nebunie... ceva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Sallatiny a răspuns:

Buna. Si eu am 13 ani si sunt impreuna de 9 luni cu un baiat de 16 ani.Si noi am tinut ascunsa relatia timp de trei luni, dar pana la urma i-am zis la mama.Mama a fost de acord.Acum o luna am fost la piscina cu acest baiat iar ea ne-a prins sarutandu-ne. A fost foarte suparata, dar dupa 2 zile i-a trecut. Verisoara ta trebuie sa faca ce am facut si eu, sa o convinga pe mama ei ca acel baiat este cuminte si nu se gandeste la alte lucruri (sa se ajunga la viol). Mama ei nu este de acord pentru ca vrea sa isi protejeze fiica de unele lucruri care se pot intampla. (Sa fie verisoara ta vioalata si sa ajunga chiar la o sarcina). Succes. Fundita?batting eyelashes

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

E normal ca mama ei să fie împotrivă, pentru ea, verişoara ta e încă copilul ei mic. Ceea ce poate face e să discute serios cu mama ei şi să-i spună că chiar ţine la băiatul respectiv. Mai bine ar fi ca el să îi cunoască părinţi, aşa o să înceapă cât de cât să accepte relaţia. Baftă!

| HelpBoy a răspuns:

La fete e tot timpu complicat cu parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, parerea nea e ca la varsta ei, fata trebuie sa aiba alte preocupari decat baietiihappy, iar mie mi se pare normal ca parintii ei sa nu fie de`acord happy pentru ca am cunoscut multe cazuri de inconstienta in care fetite de 12 13 ani au ajuns acasa insarcinate. Sfatul meu este unul simpluhappy sa renunte la relatie, baieti mai sunt, dar dragostea de parinte la varsta ei este mai importantawinking

| DeathLord93 a răspuns:

Miash **** ca am 17 ani si nu as sta cu una de 13 nici platit laughingrolling on the floor