| Sawarekh a întrebat:

Buna, am observat ca in general, femeile vor sa faca sex iarna mai mult decat vara.

Din experientele mele, iarna mereu s-a intamplat ceva cu cineva, cand a existat o chimie, in rest vara nu s-a intamplat mai niciodata.

Este doar o coincidenta sau exista vreo explicatie?

12 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Si vara și iarna femeile vor mai mult decît sex să aibă alături un bărbat care să le considere unice și speciale, să la fie dedicat exclusiv lor. Dacă nuau așa ceva, pe termen lung sunt nefericte șu iarna și vara.

| Sawarekh explică (pentru ania):

Eu le consider unice pe toate cu care o fac, din pacate nimeni nu ma vrea pe termen lung.
Se folosesc de mine, si ma lasa.
Deci acum treaba s-a schimbat, femeile isi bat joc de barbati, invers mai rar.

| RAY a răspuns:

Conform datelor despre nașteri, au fost circa 7.600.000 de nașteri în luna august între anii 1994 și 2014. A doua cea mai frecventă lună de naștere este iulie, cu 7.500.795 de nașteri și septembrie pe locul trei cu 7.411.299. Totuși, merită remarcat faptul că atât iulie, cât și august au 31 de zile, în timp ce septembrie are doar 30. Cea mai puțin obișnuită lună de naștere este, probabil, februarie, care are doar 28 de zile
, noiembrie, octombrie, septembrie perioade de sex

| Sawarekh explică (pentru RAY):

Interesant, iauzi.
Atunci nu inteleg de ce, probabil sunt doar eu ghinionist.
Doar iarna imi ies combinatiile laughing))))
As fi vrut si eu vara sa am pe cineva sa o fac pe bloc sau sa traiesc clipe frumoase intr-un loc romantic.
Dar nu, ele ma vor doar cand e frig.

| Hyperion7 a răspuns:

Pura coincidenta!

| Miruna333 a răspuns:

Coincidenta clar

| Sawarekh explică:

Deci caldura nu incurca in nici un fel sa inteleg?

| FindMyName a răspuns:

Mie nu-mi place iarna, deși ciudat că iarna m-am născut și fix iarna nu-mi place. Clar nu fac iarna laughing

| Anitta97 a răspuns (pentru FindMyName):

Nu faci sex iarna? laughing interesant laughing

| DoamnaLalea a răspuns:

Ce treaba au anotimpurile? Si vara poți face, dpwr faci noaptea...se lasă răcoarea, e înnădușeală în casa dar poți da drumul la aerul condiționat. Iarna e atmosfera rece afara și cald suportabil în casă. Toamna numai perfect.
Nu au treaba anotimpurile

| unboschetar69 a răspuns:

Nu e bine sa faci sex iarna ca e **** rece si faci rosu in gat