Si la mine e la fel Si eu am 16 ani Nu te ingrijora, nu ai cancer sau prostii. Oricum, cancerul la san apare foarte rar la domnisoare sub 20 de ani.
Este posibil sa ajunga la aproximativ aceeasi dimensiune in timp sau sa ramana putin diferiti. Nu. ti fa griji, nu suntem singurele in situatia asta. Majoritatea fetelor/femeilor au sanul stang mai mare. Din cate am auzit, explicatia ar fi ca acolo este inima. nu stiu oricum care ar fi legatura
E foarte normal sa ai un san mai mare ca altul! Majoritatea fetelor sunt in situatia ta, inclusiv eu. La fel si la baieti, un testicul e mai mare ca celalalt, nu sunt egale. Stai linistita, nu este un motiv de ingrijorare! E perfect normal! :*:*
E perfect normal sa ai un san mai mare si unul mai mic mai ales ca esti la pubertate ei se dezvolta si nu de fiecare data in acelasi ritm; cand o sa treci de aceasta perioada o sa devina aproape identici si spun aproape pentru ca asa este la toata lumea unul mai mic unul mai mare; asa ca stai linistita e normal papa
Buna!
Sa stii ca multe fete de varsta ta au aceeasi problema.Defapt nu prea este o problema... Eu tot 13 ani am si tot asa este, dar am inteles ca e asa din cauza faptului ca eu scriu si folosesc mult mai mult mana dreapta decat stanga, astfel muschiul care ii tine este mai putermic in dreapta decat in stanga...
Adica mai pe scurt e foarte bine, nu ai nici o problema .
O zi frumoasa!
Daca esti dreptace e normal sa ai sanul drept mai mare...Folosesti mana dreapta mai mult, prin urmare ai muschiul de la sanul drept mai dezvoltat
Si eu am aceeasi "problema" (daca se poate numi asa), numai ca eu sanul drept e mai maricel. Nu-ti face griji, nu e nici o problema.
Si @Mia, stang, nu drept.
Dap e ceva normal.Fiecare fata are sanul drept mai mare dacat sanul stang asa ca nu t ingrijora
Nu stiu ce sa faci... sper ca nu ai cancer . Leai zis parintilor? poate stiu ei ce sa faca
anonim_4396 întreabă: