| alin_6530 a întrebat:

Buna am oo problema sunt in germania de ceva timp si stiu cat de cat imba da la scoaa imi pace mut o colega si chiar nu stiu ce sa-i spun sa nu par stupid si nu am idei de conversatii ea pare foarte de treaba si e ft draguta e poloneza da asta e alta poveste deti putin ajutor va rog
mersi anticipat ma bazez pe voi

Răspuns Câştigător
| Rotciv a răspuns:

Cel mai simplu si nu glumesc acum este sa te duci frumos la ea ii spui ca-ti place de ceva vreme de ea si ca ai vrea sa o scoti in oras. Daca ea accepta e un pas inainte si inseamna ca si ea te placehappy.P.s Multe fete apreciaza faptul ca baiatul vine de unul singur sa vorbeasca cu ele si sa le invite undeva! decat sa faci acest lucru prin diversi intermediari, cum ar fi colegii.

3 răspunsuri:
| AlexXbox360 a răspuns:

Roaga-l pe cel mai bun prieten / coleg sa se duca la ea si sa ii spuna ca iti place de ea. Il pui pe colegul tau sa o intrebe daca te considera dragut ( tu stai la o distanta mai mare fata de ei ca sa nu isi dea seama ca l-ai pus sa faca asta). Daca vei avea un raspuns pozitiv te duci, te prezinti si o inviti la un suc.
Daca nu poti sa faci tot ce am zis mai sus te duci pur si simplu la ea si o intrebi daca vrea sa iasa cu tine la o cafea / suc. Tu cati ani ai?

| alin_6530 explică:

Am 15 ani si speedy cred ca daca as face ce spui tu mas alege cu o pama poate 2 si nu ar mai vb cu mine prea curand mai astept un raspuns si atunci o sa dau fundita celui mai bun rasp

| speedyx a răspuns:

Sarut-o pur si simplu
eu asa as face in locu taw
chiar nu imi bat joc de tine
sarut-o si atat o sa vezi ce bine te descurci asa
... daca vr sa ma crezi
happy
daca vr da-mi o fundita mica micuta :X