| Thoro a întrebat:

am patit ceva nasol, deci saptamana trecuta am inceput sa vorbesc cu o fata imi placea de ea si ii placea si ei de mine, dar eram fricos si nu am avut curaj sa vorbesc cu ea in pauze si eu tot plecam si o lasam cu ochii in soare, chiar imi place. de ea dar acum ea zoce ca are prieten si ca eu is de vina ca nu am vb cu ea... Mai pot face ceva? Chiar imi place de ea nu e o curva ca alte zeci de fete din scoala.

Răspuns Câştigător
| EaSports a răspuns:

Desigur poti. Daca fata spune ca tu esti de vina la intalnirea ei cu altul, atunci tot tu poti s-o desparti de el. Desigur nu este bine sa intervii intr-o dragoste. Decat baie sa fie rece cu el si doar sa se culce fara existenta catorva sentimente, mai bine ar fi sa intervii, veti fi ambii cu inimile impcate, fiindca demult va placeti reciproc. Totul depinde in ce situatii te afli tu cu ea la moment. Chiar daca ea este cu el, dar inca ii place de tine atunci tu vei putea sa faci cu ea tot ce face si ea cu el, chiar daca ai spus ca ea nu este curva. Ei se vor culca desigur si iei ii va trece prin cap acest lucru, crede-ma.

3 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai ratat ocazia si acum poti doar contempla cum se saruta cu unul mai indraznet. Ca nu-i asa, cu rusinea mori de foame, cu adevarul in mana si cu penisul in pantaloni. Daca ai fi fost fata as mai intelege dar se pare ca tu nu esti "barbat", esti un biet "cocosel impaiat".

| SergiuBoss11 a răspuns:

Ma,daca nu o bati la fundulet... fuge cu altul care o bate.laughingacum chiar daca are prieten sunt sigur ca inca te place. pune mana pe ea spune-i ce simti, ia-o in brate, nu fi fraier.

Răspuns utilizator avertizat