Bună dimineața.
Sunt șanse mici ca tu să fii însărcinată, așa că nu ai de ce să te îngrijorezi.
Testul de sarcină se face după 21 de zile de la ultimul „incident", cu urina de dimineață pentru claritate.
Așadar, poți repeta testul peste o săptămână, pentru liniștea ta (în cazul în care nu apare menstra).
Baftă!
Nu cred. Daca "la introdus" de 2 ori nu avea cum sa ejaculeze asa repede.
Sper ca am putut sa te ajut.
NU esti mai insarcinata, relax, de ce spui ca ai gresit? banuiesc ca ai gresit a 2-a oara, daca ai mai incercat.
Poate iti intarzie ca ti-ai inceput viata sexuala,cat despre sarcina nu cred nu ai cum, daca nu a ejaculat in tine stai relax, de ce nu mergi la un ginecolog sa aflii mai multe?
Pai nu se pune vorba de ejaculat, pentru ca a ejaculat in prezervativ dar totusi ma gandesc ca lichidul acela...
As vrea sa merg la ginecolog dar sunt minora si nu cred ca ma primeste fara parinte
Bună.
Ești minoră? Părinți te vor felicita la ce fată cuminte au la ușa casei!
Un test de sarcină trebuie să faci!
Pa, pa.
E atunci stai linistita gravida nu ai cum sa fii,,,
Legiuitoarea tocmai am spus nu am nevoie de critici sau morala nu e nimeni in masura in afara de parintii mei sa mi le faca.
Si am facut un test de sarcina uita-te mai atent.
Maai, eu zic sa nu te ingrijorezi. desi testul de sarcina se face dupa 2 saptamani de la intarzierea ciclului menstrual. si mie mi s-a intamplat chiar acum recent sa-mi intarzie. si mi-a intarziat 11 zile. desi imi facusem testul si iesise negativ. totusi. ar fi bine sa mergi la un medic. pentru siguranta ta. desi cum a zis si eXtreme21. nu avea cum sa ejaculeze asa repede.