Deci tu esti cu unul pe care sustii ca il iubesti, si vine tipul asta din trecutul tau, care nici macar nu iti propune sa ii fii iubita, ci doar amanta. Deci el nu vrea sa isi lase actuala prietena pentru tine, ci te vrea doar ca pe o zdreanta careia sa ii dea mooie ocazional. Acum, noi ce concluzie putem sa tragem? Faptul ca nu stii de sa faci, ne spune doua lucruri despre tine: ca esti o mare curva si pe deasupra mai esti si proasta. Creatura dezgustatoare ce esti!
Imi spune mie ca am un vocabularul vulgar si ca sunt un copil needucat, o curva penala care nu mai gasea barbati romani si s-a gandit sa se combine cu un musulman. Da, eu am limba ascutita dar ala are lama cutitului ascutita, considera ca are drept de viata si de moarte asupra femeii, o trateaza ca pe o sclava si o obliga sa poarte val islamic. Cu noua dezvaluire, ma dezgusti si mai tare!
Hahaha. parcă citesc revistele alea gen Povestea mea!
Dacă îți iubești așa de mult prietenul cum poate o oarecare întrebare să te deconcentreze așa de repede? Poate pentru că nu îți iubești așa de mult prietenul?
Nu te-as sfatui sa faci asta, nici macar sa te intrebi ce sa faci. Nu cred ca-ti iubesti prietenul daca ai fi in stare sa-linseli cu un fost. Crezi ca se merita? O sa afle mai devreme sau mai tarziu si-l pierzi, asta vrei? Si daca nu afla cum o sa poti juca teatru cu el, cum te poti pune seara cu el in pat stiind ca vi de la altul? Nu o face, parerea mea.
Mai bine nu te complici ca odata si odata tot se va afla si daca tii la relatia ta cu actualu mai bine lasa-l pe fostul sa isi vada de viata lui pana la urma e fost eu as zice sa nu te complici ca adevarul iese pana la urma iti chic din proprie experienta mai devreme sau mai tz si o sal pierzi
Ce intrebare este aia? esti o curva te gandesti sa fi cu aman2 pe fete ca tine 2 bani nu am ori unu ori altu si al curvalau ala mi-ar placea sa prind un asa baiat pe strada ca i-as da cu bordura in cap! tariaunui barbat nu-i cel ce are 10 femei cu el ci cel ce are 1 si stie sa fie doar cu ea si doar pentru ea!
"Buna! Am prieten de 2 ani." de 2 ani? serios? ce sa faci ma cu un piki dala care dabia merge?) da hai ca am inteles ce vrei sa zicitrebuie sa te hotarasti cu cine stai; gandeste-te ca stai cu amantul la o masa in oras ( sa zicem) si prietenul tau treace sa isi ia un suc si te vede cu ala X. x; naspa rau pana la urma te lasa si amantul si dup...nu te mai alegi cu nmn... nici cu amantul nici cu prietenul; intreabati inima pe cine iubeste mai mult succes
Iubitul meu este turc si il respect, port si val pe cap pentru ca asa este la ei... dar simt nevoia sa ies din chestia asta ocazional! wildthing ai un vocabular vulgar si de copil needucat, oricum iti multumesc pentru atentie!
Eu daca as fi in locul tau nu as sta cu un tur nici daca ar fi ultimul lucru pe care las face.
linarkfts întreabă: