Cel mai simplu te desparti de iubi si te cupleci cu baiatul asta, foarte simplu, esti tanara esti la varsta la care trebuie sa ai o viata sexuala fericita si sa strabati cat mai multe cearsafuri
Da,dar poate el nu vrea. Nu înțeleg la ce s-a referit ca "cu timpul o sa mi placa"
Nu mi va place
Și prietenul meu si-a dat seama. Că nu mi place la pat. Asta este.
Atunci despartete de iubi si straieste minunata viata de fata sexy si single, vei fi mai castigata
Din moment ce te simti atrasa atat pe plan sentimental cat si ca urmare a trairilor resimtite in urma acelei satisfactii sexuale incomparabil mai intense si placute in compania noului prieten, in mod logic nu ar mai trebui sa stai prea mult sa analizezi situatia. Poate este gresita impresia mea, dar modul de comportare si indiferenta manifestata fatade tine acum cu ocazia revelionului de mai vechiul prieten denota faptul ca iubirea lui fata de tine nu este una "arzatoare". Intreaba noul prieten fara nicio jena si insista sa-ti spuna/raspunda care ii sunt adevaratele intentii, daca doreste sa deveniti un cuplu stabil sau considera totul doar o simpla aventura. Fericire si sanatate.
Îmi este teama cumva sa întreb. Îmi scrie mă căuta dar nu știu îi rece puțin. Și când îi scriu ca îl pup nu mai zice nimic. De obicei zicea ca și eu. Nu stiu ce sa cred. Cel mai bine o sa fiu puțin indiferenta cu el, nu o sa ii mai scriu. Luni o sa îl văd la munca, sunt curioasa dacă mai intra în vorba cu bine. îmi place de el și îmi e teama sa nu mă îndrăgostesc de el. Și sa sufăr. Cel mai bine las sa decurgă. La început îmi zicea ca e gelos ca am prieten și ca îi este teama sa nu mă piardă și sa nu mă îndrăgostesc de prietenul meu. Dar pe urma si-a schimbat starea. Nu stiu ce sa cred.
Nu forta lucrurile. Amandoi sunteti majori. Lasa sa decurga lucrurile de la sine. Poate cu unele mici impulsionari cu totul nevinovate ....periodice.
Așa am sa fac.
Astăzi a fost la munca ( este sofer ) dar nu m-a mai salutat. Intr-adevar era șefa mea aici și a zis ca atunci când suntem la munca suntem la munca. oricum. nu m-a salutat. Deși aseară am vb cu el prin mesaje totul a fost ok. I-Am trimis și azi dar nu a răspuns încă. Nu stiu ce sa cred. Poate pentru el a fost doar o plăcere doar o aventura.
Acum am alt prieten. pentru ca el nu vrea sa se implice într relație. Doar sex îmi poate oferi chiar așa mi-a zis...și eu acum am prieten și vorbim doar de întâlnit nu ne mai intalnim