| Meethejudge a întrebat:

am prieten de1 an si5 luni si de o vreme de putin lunga de timp (2-3 luni) am inceput sa nu mai simt ceea ce simteam inainte pentru el deoarece, mereu ne certam niciodatanu a fost romantic, saucand a incercat sa fie mereu strica totul la final printr-o cearta. Pe parteade ¨sex¨ am inceput sa ma plictisesc de ceea ce face mereu e acelasi lucru deja e totul mecanic si de 3 sap n-am mai facut-o cuel incercand sa evit contactul sexual cu el.
Ieri am incercat sa vorbesc cu el despre toate astea ca sa rezolvam problema si incerc sa ii explic cum ma simt dar nu ma intelege sau mai bine zis cred ca nu vrea sa inteleaga. Chiar daca is iubita lui ma simt a nimanui si cateodata am momente de tristete nu ma face fericita e foarte sec cu mine si nu stie de gluma.As vrea sa ma despart de el dar am frica aia in mine de ¨aramane singura¨ sau posibil ca intr-un viitor apropiat sa-mi para rau.Nu stiu ce sa fac. dau Funda.Rog seriozitate sad

4 răspunsuri:
| Neuronul a răspuns:

Spune-i clar şi răspicat, dar fără să vă certaţi.
Spune-i că te simţi singură şi că nu eşti deloc fericită în această relaţie, iar dacă lucrurile nu se schimbă, spune-i că relaţia se va sfârşi.

| corbulalbrosu a răspuns:

Se pare ca ai dori sa ti se planga de mila.Incerci sa te agati cu disperare de o relatie care evident iti displace doar de "frica" de a nu ramane singura. Cred ca in viitor aceasta senzatie de zbatere inutila doar din parteata se va amplifica ceea ce va face despartirea si mai grea.In viziunea mea finalul este unul singur deoarece sunteti 2 firi total diferite. Iti doresc multa fericire.

| andreiul78 a răspuns:

Asta e problema multor baieti din pacate. Lupta sa castige o fata din rasputeri iar dupa ce in sfarsit sunt cu ea, dupa o perioada nu mai fac nimic in legatura cu asta, si devin nepasatori.
Stiu ca te simti nasol dar nu mai gandi asa. Nu iti mai fie frica ca o sa ramai singura sau chestii, aparent sunteti intr-o relatie doar asa, sa ziceti ca sunteti. Nu are grija de tine, nu te asculta cand ai ceva pe inima, nu incearca sa te faca fericta. Daca lucrurile stau asa eu zis sa vorbesti cu el, sa ii zici ca te simti prost si ca daca va continua tot asa te va pierde in viitorul apropiat. Traieste viata fara sa ramai cu urme de regret in spate. Daca va despartiti, fii sigura ca se gaseste un baiat care sa te remarce, si doar evident ca asa nu poti sa o tii.
BAfta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu in schimb ce faci pentru el? Te intereseaza? Ca daca nu te intereseaza de el, si el a observat chestia asta de ce sa-l intereseze si pe el? Poate problema nu e el, ci chiar tu! Daca tu faci totul pe plac si ca la carte, da are el o problema si ai dreptate.Dar faci totul cum trebuie facut? Hm? Ca daca nu de ce sa se oboseasca bietul om degeaba...