Nu! Nu este corect daca nu are motive intemeiate!
Daca tu vrei cu adevarat sa faci sa mearga relatia trebuie sa o motivezi si pe ea!
Prinde'o intr'o zi buna de a ei si gasiti impreuna o solutie fara sa va enervati! Trebuie sa va stapaniti nervii cum am mai spus nu sunteti doi inamici ce se cearta mereu, ce nu se suporta ci doi prieteni, iubiti, oameni ce se iubesc si vor sa fie fericiti unul langa altul.
Succes!
Unul din voi ar trebui sa fie mai lasator de la sine altfel nu ajungeti decat la despartire
Daca va certati mai mereu, si mai ales din nimicuri, inseamna ca o persoana dintre voi este mult prea orgolioasa, sau chiar amabele persoane. Daca unul dintre voi devine mai rabdare, mai calm, cu care se poate tine o vorba, atunci certurile mai pot disparea. Uneori baiatul trebuie sa faca asta, caci el este considerat sexul tare. Acest sex tare nu se refera la prostioare, ci se refera la taria de caracter. Apai daca esti un dela care imediat isi pierde firea, trebuie sa te astepti la astfel de certuri cu perechea.
Succes.
Mersi mult pentru sfat ..ploblema e ca amandoi suntem incapatinati.
Am discutat de pauze si nu sunt o solutie
Acest lucru se rezolva cu timpul cu multa ambitie si dorinta. Trebuie sa invatati sa nu mai fiti orgoliosi, sa nu va certati ci sa va intelegeti unul pe altul pentru ca sunteti un cuplu ce ar trebui sa fie unit!
Am sunat o acum 10 minute si i am spus sa ne intalnim... deodata tot felul de motive.e corect asa?
Nu! Nu este corect daca nu are motive intemeiate!
Daca tu vrei cu adevarat sa faci sa mearga relatia trebuie sa o motivezi si pe ea!
Prinde'o intr'o zi buna de a ei si gasiti impreuna o solutie fara sa va enervati! Trebuie sa va stapaniti nervii cum am mai spus nu sunteti doi inamici ce se cearta mereu, ce nu se suporta ci doi prieteni, iubiti, oameni ce se iubesc si vor sa fie fericiti unul langa altul.
Succes!
Dar avem 5 ani impreuna si cand ne intelegem e totul ok pana pleaca la facultate dupa iarasi incepe cearta