| DepressedMitochondria29 a întrebat:

Bună! Am primit un super like de la o fata pe Tinder si i-am dat si eu like inapoi. Cum as putea incepe conversația? Avand in vedere ca și eu tot fata sunt (eu am 18 ani si ea 20)

Răspuns Câştigător
| Paul754880338 a răspuns:

Spune-i ca ai vrea sa mergi cu ea pe o insula, singura, fără nici umbra de bărbat prin preajma și sa trăiți acolo pana când moartea vă va despărți, asa cum zice...și dacă accepta mergeți și protejați planeta de suprapopularea cu aceasta specie. Trăiți un vis frumos și gata.

9 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ti-ai facut cont pe tinder ca sa nu incepi conversatii?
La ce il mai tii activ laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Ce anume te intereseaza la ea?
Prietenia sau sexul intre sexe?

| dullcat a răspuns:

Buna.Poti cauta ceva de interes in pozele ei si de acolo conversatia poate decurge destul de usor/firesc.Bafta!

| Miruna333 a răspuns:

Cum se incepe orice conversatie. Buna, ce faci. Nu pune mare presiune cum incepi

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Miruna333):

Sunt milioane de fete ("autentice", ce-i drept), care isi pun in descrierea profilului de dating faptul ca nu e ok pentru ele sa fie abordate in chat cu "buna, cf?" laughing

| Miruna333 a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Nu mai sunt pe site-uri de dating deci nu stiu cum mai e treaba dar vai laughing)) Sunt socata

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Miruna333):

E treaba serioasa acum, toate uratele se ascund sub filtre si isi dau aere. Ups rolling on the floor
O prietena cerea pe tinder un CV cu minim 80 de cuvinte, ca sa inceapa o conversatie. Si a primit multe CV-uri, ca arata bine. Problema e ca isi facuse contul mai mult la misto, si nu intra in vorba nici cu aia care ii trimiteau CV-ul ala scris frumos.

| Anonimboy111 a răspuns:

Arata i bucile, daca nu i convine arata mi le mie

| sriosnr1hater a răspuns:

-Buna,buna vrei o guma nu e orbit da e buna!
-Buna! As vrea?
-Ce mai faci, cand iesim la un date?
-Cand vrei tu draguto!
Si planificati date ul(Funda+titlul de rizzler?)