Aveti foarte mult de cand sunteti impreuna si presupun ca de cand ati facut pasul cel mare el considera ca tu ar trebui sa-l intelegi mai mult. Cred ca de obicei atunci cand consideri o persoana apropiata de tine inseamna automat ca ar si trebui sa-ti inteleaga gesturile fara prea multe explicatii si ca-ti permiti sa faci anumite lucruri crezand ca le va accepta. Este deranjant este adevarat. Cred ca daca as fi pusa in situatia ta mi-ar fi si mie dificil. Dar ca sfat as putea spune ca trebuie sa-l prinzi intr-o zi libera in care sa-i spui ca trebuie sa purtati o discutie serioasa si ca pe baza acestei discutii se bazeaza relatia voastra.Acum nu stiu. Incerc sa ma pun in locul tau si presupun ca-l iubesti extrem de mult incat sa nu-ti pui in joc relatia. Sper sa o scoti la capat.Incearca sa comunici cu el si sa-l faci sa te inteleaga... O alta solutie ar fi sa te indepartezi o perioada de el pana ce va simti si el ca ceva nu e in regula cu tine. Asta cred ca as incerca eu. Dar sa nu fie gresit.
Oricat de obosit ar fi, nu are cum sa spuna ca nici el nu stie ce il mai face fericit. Inseamna ca nu mai simte fericirea langa tine. E clar ca ceva nu mai merge bine. Mai vorbeste cu el, altceva nu stiu ce ai putea face.
Pfai de carnatul meu, 7 ani de relatie monotonie, rutina bleax in locul tau inebuneam cu capul, nu te plictisesti de aceeasi persoana 7 ani de zile? pffff
Singura solutie e sa-si schimbe jobul Vorbesc serios. Daca lucreaza 15 ore pe zi, ce vrei de la el?
Wow,femeie,tu ai lucrat vreodata 15 ore? Esti rupt, terminat dupa asa ceva, iar daca asta persista zilnic atunci cea ciudata esti tu. Dupa o saptamana in programul asta nici sexul nu pare la fel de tentant ca somnul.
15 ore? Da' ce lucreaza, e sclav pe plantatie? Iar raceala lui ar putea fi poate ca doreste sa-ti transmita ceva. Comunicare ioc intre voi! In 2 luni n-ai aflat nimic? Doamne fereste!
Daca n-a mers treaba cu comunicarea, sfatul meu e sa astepti, sa se termine nebunia de la serviciu. Daca atitudinea lui va fi aceeasi, e timpul sa iei tacerea lui ca atare, si sa-l provoci la o discutie serioasa, si poate definitiva. Stiu ca nu ti-ai dori sa pui punct acestei relatii, in niucun caz, dar nu poti sa te legi de un om care nu te mai vrea. Aveti in fata un viitor, o posibila casatorie, dar nu cred ca iti doresti o astfel de casnicie.
Ce poti sa faci e sa fi langa el pana la urma trebuie sa isi de.a seama pe cine are langa el, si oricum cand se va termina sezonu pariu ca n.o sa "mai scapi" de el bafta
beausingurlamasamea întreabă: