| Iepurash_7010 a întrebat:

Buna, Am pus categ asta pentru ca e cea mai vizualizata. Vroiam sa va intreb. ca nu stiu am aproape 14 ani.,, si mi.ar placea sa am un prieten. eu am fost la sk in oras dar m.am mutat la tara si aici is numa copii prosti sa-mi bg pana in ei;] Nustiu. Voi ce credeti. sunt destul de dragutsa pentru baieti [ nu rasp prostii p***] /:) http://14kissyou.hi5.com Nu pot sa spun ca ma cred frumoasa da nici urata. Vreau intrebari de la >baieti.: Funda :)) si vooot >:

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Copile, lasă băieții că ești mică și ești o victimă sigură pentru bărbați.
Școala s-a certat cu tine?
Funda nu o dai tu direct, ești pe locul doi.
Pa, pa.

6 răspunsuri:
| νєησм a răspuns:

Pai in primul rand asa e la tara si eu la fel sunt in aceeasi situatie m-am mutat aici la tara stiu cum e dar asa sunt baieti de la tara mai te iau la misto mai glumeti mai. cum sa-ti spun nu iau lucruri din astea care vrei tu in serios daca ii spui unuia incepe sa rada spune la toata clasa.etc.nu e o idee buna nu stiu cum sa faci mai bine mutate la loc la oras si acolo mai gasesti.Bafta:*.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Esti urata cu craci smugsmugsmugsmugsmug- tu esti buna numai pe dn succeswinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot spune acelasi lucru ca biank big grin

| kisss_6637 a răspuns:

Iubita da'i draq de baieti...crezi ca daca pui poze din alea pe hi5 ii impresionezi? pari doar o cur^@ scuze ca ti'o sp direct dar asa e...atragi toti obsedatii cu pozele alea daca o sa te iubeasca un baiat o sa te placa pentru ce esti nu pentru ce ai.winking pup:*

| Neaga_Ciprian_1988 a răspuns:

Daca vrei sa ne cunoastem si sa ati dai seama cu cine ai de aface intra pe id aceta neagaandroidu sau pe facebook. mersi pentru antelegere