| andrada a întrebat:

Buna
Am pus de mai multe ori intrebare asta dar am nevoie de cat mai multe pareri.Am vazut pe facebook un baiat super dragut care e la mine la scl in clasa a7a si eu is in a5a si i-am trm o cerere de pritenie ieri si inca nu mia acceptat-o si m-am indragostit de el dar daca numi accepta nici macar cererea de pritenie e naspa. Lam mai vazut pe coridor la scl dar nu stiu exact unde e cls lui. E super dragut si numai la el ma gandesc. Dar el nici nu ma cunoaste si nici eu pe el (numa asa ce l-am vazut eu pe el ptin pozele de pe fbk dar chair imi plzce de el)Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Andreea3219 a răspuns:

2 ani nu este o mare diferenta, dar in a7-a copii incep sa se maturizeze, pe cand in a 5-a inca esti micuta:d. La varsta ta nu cred ca sti ce inseamna dragostea adevarata, ea isi face aparitia mai tarziu. Tu probabil il simpatizez, il placi. Dupa parerea mea ar trebui sa ai grija, baietii de cls a 7-a sunt cam perversi, se gandesc la altele. Mi-ar parea rau sa-si bata joc de sentimentele talesad. Sincer iti doresc sa te apropii de acest baiat, dar te rog ai grija, pup :*:X

4 răspunsuri:
| Robik_9861 a răspuns:

Omoara-te

| ΔαηαxoЯ a răspuns:

Hm...cred ca tu esti cam micuta pentru. el whistling
Da' incerca, scrie-i un com prin care ii lasi id-ul tau sa il pui pe el sa ti-l lase.
Discuta cu el si poate o sa fiti impreuna, nu stiuwhistling. Incerca!
Succes:*!
Si nu baga in seama oamenii prosti ca,, Robik''
Ca el la varsta ta era indragostit de pisica luistraight face
Te-am lasat...papa>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte tare si eu tot la varsta asta m-am indragostit prima data, la mine nu s-a concretizat, poate la tine daca ai tupeu se poate.

| ingerash_8177 a răspuns:

In clasa a 5-a esti cam mica, mai ales daca el e in clasa a 7-a...hmmm nu prea cred ca ai putea avea o relatie cu el el. in puls la varsta ta nu cred ca stii prea bine ce e dragostea ( multi spun ca copii de 12, 13 ani nu stiu dar in fine) eu cred mai mult ca il placi la aspectul fizic. ca sa te indragotesti cu adevarat de el trebuie sa-l cunosti tu pe el si el pe tine(asa ca nici nu stiti cine suntetisad ) sa stii cei place etc...

scuze nu cred ca ai shansesad