1. daca iti iubeai prietenul cu adevarat nu te gandeai la altul! nici pentru o simpla conversatie, mai ales sa lasi sa decurga atat de mult. gandeste-te pe acre il vrei si prietenul actula nu merita sa ii faci una ca asta! 2. ramai cu unul, nu-i poti avea pe toti! nu te fa nefericita! ai grija.
Eu cred ca e o chestie psihica,poate putin egoism,cat era singur iti acorda mult timp,acum are timp doar pentru iubita lui,asta cred ca te supara,iar legat de relatia ta,tu il iubesti cu adevarat pe iubitul tau,daca zici ca te atrag si altii? Stai tu singura intr-o camera si gandeste-te la toate aspectele astea,adevaratul raspuns in ai in sufletul tau,noi iti vom da niste sfaturi atat poate nu te vor ajuta,incearca sa nu mai minti(atat pe prieten,cat si pe iubit,poate va afla de asta si iti vei ingreuna situatia)pentru ca la un moment dat nu vei stii ce sa faci si te vei afunda tot mai rau in stari de depresie, singuratate, etc.
Iubita si eu sunt in aceeasi situatie ca tine numai ca difera varstele...in fine. Uite eu cred ca tipul are ceva in plus care tie iti lipseste si nu gasesti acel lucru la prietenul tau.Sunt convinsa ca iti iubesti prietenul dar te atrage si tipu de care vorbeai. Nu e usor, stiu dar nici imposibil. Nu iti cer sa nu te mai gadesti la el ca stiu ca nu se poate dar incearca sa cauti ce te atrage la el si vorbeste cu prietenul tau (discret fara sa atragi banuieli) sa iti ofere acele lucruri. Si chestia cu iubita lui.hmmm esti o tipa geloasa ca si mine de altfel stiu ca nu ti-e usor sa accepti asta dar treci pesteapropo el simte ceva pentru tine? Daca nu gandeste-te foarte bine la situatie si incearca sa alegi ce e mai bine pentru tine sper ca te-am ajutat.Sa ne auzim cu bine!
Am doar 13 ani.si na ti-am inteles intrebare...sa-ti spun ceva. Daca l-ai iubi pe prt tau.nu te-ai mai gandi la al doilea.si ar trebui sal alegi p al 2 lea.da' faza-i ca e mai mare ca tine.are prt.si na. distanta...dar stii ce? anii si distanta nu conteaza! incearca sa vb cu el.sa-i spui ce simti.nu stiu.fa ce crezi tu ca e bine
Fii mai explicita, fetita! doar nu trebuie sa stam sa descifram enigme! bafta si CAUTA ALTA SOLUTIE!(verde de paris, etc)
Foarte,foarte simplu,daca vrei sa scapi de sentiment scapa si de el, stergel c(ca prieten)de pe facebook, de pe mess...in plus nici nu te-ai intalnit cu el. uita de el pur si simplu stergandul din viata ta cu totul