Pai dar spune-i mai tu, serios acum. Tu crezi ca daca el este timid, trebuie sa fii si tu? Pana la urma e vorba de fericirea ta. Vrei sa ajungi mai tarziu sa regreti ca din cauza timiditatii ai pierdut un baiat minunat sau cine stie, poate o sa te lovesti si in viitor de asta. Ce o sa faci? O sa pierzi diferite ocazii doar pentru ca esti rusinoasa si timida? Nu cred ca asta vrei. Gandeste-te la vorba aia :"Cu rusinea mori de foame ". Vrei sa mori din dragoste pentru ca esti rusinoasa? Haide. Curaj! Ia-tiinima in dinti si spune-i ca daca si lui ii tot place de tine, de ce nu vreti sa incercati sa fiti impreuna, si daca e sa te refuze, ceea ce nu cred ca va face, dar daca e asa, macar tu o sa te simti impacata ca ai facut tot ce ai putut pentru a avea o relatie cu el si ti-ai infruntat teama pentru el. Gandeste-te ce bine o sa te simti mai apoi. Haide Curaj!
Deci pentru el ar fi o replica din film,, sarut-o pro. le". Acum serios, din povestea ta e de inteles ca santeti facuti unul pentru celalalt, deci oricum veti fi impreuna
E prima iubire? Cu rusinea nu ajungi nicaieri! Exprima-ti sentimentele fata de el nu-ti fie rusine. Si eu sunt un pic rusinoasa dar cand am avut ocazia ca vorbesc cu un baiat pe care il iubesc si acum (ca doar suntem impreuna )l-am intrebat chiar daca pana atunci am vorbit cu el doar de vreo 2 ori dar a acceptat sa fie cu mine si il iubesc foarte mult ( el este mai mare decat mine cu 4 ani). Te sfatuiesc sa faci tu primul pas, poate ai noroc. Incearca!
Incearca sa depasesti rusinea asta ca nu ajungi nicaieri. Mai vorbiti, va mai cunoasteti, nu te grabi si incet cu incetul se leaga ceva.
Mai intreaba-l ce-i place la tine, ce asteapta de la o relatie, cum sa fie iubita lui, cum i-ar placea...
Eventual cheama-l la patinoar sau unde se mai duc copiii de varsta ta
Sau poate daca ti-ar fi mai usor incepe o discutie pe mess sau prin sms
Pai daca il placi ar trebui sa iti invingi teama si sa-i spui ca il placi, oricat de greu ti-ar fi.Atat, nimic mai mult.si daca o sa te placa si el o sa continue sa iti fie prieten si poate o sa fiti impreuna.
Nu ii face multe avansuri ca o sa creaca ca esti obsedata. Ii spui o data. Daca nu intelege iti alegi altul, chiar daca e greu sa-i schimbi
Sper sa reusesti:*
Waw. Pai cred ca amandoi va iubiti reciporc ceea ce ma bucura. Incearca sa il intrebi daca are prietena. Mergi cu el la un film. Sau roaga o prietena sa il intreba daca vrea sa fie cu tine. e greu de spus. Pe mine m-au intrebat toti baieti si n-am facut eu primul pas si altul m-a sarutat direct,. Sfatul meu si este cel mai corect :Intreba-l in fata. Spune-i ca ti foarte mult la el si ca ati vrea sa fiti impreuna.
Pai daca il placi ar trebui sa iti invingi teama si sa-i spui ca il placi, oricat de greu ti-ar fi.Atat, nimic mai mult.si daca o sa te placa si el o sa continue sa iti fie prieten si poate o sa fiti impreuna.
Salut.si eu sunt in clasa a 6-a numai ca cazul meu e cu mult mai diferit.La mine.eu il plac dar el o place pe prietena mea cea mai buna, si da impresia ca ma place si pe mine. Eu as zice sa lasi rusinea la o parte si sa-l intrebi tu pe baiat.Eu iti spun.cred ca te place. Fundita?
Pai dar spune-i mai tu, serios acum. Tu crezi ca daca el este timid, trebuie sa fii si tu? Pana la urma e vorba de fericirea ta. Vrei sa ajungi mai tarziu sa regreti ca din cauza timiditatii ai pierdut un baiat minunat sau cine stie, poate o sa te lovesti si in viitor de asta. Ce o sa faci? O sa pierzi diferite ocazii doar pentru ca esti rusinoasa si timida? Nu cred ca asta vrei. Gandeste-te la vorba aia :"Cu rusinea mori de foame ". Vrei sa mori din dragoste pentru ca esti rusinoasa? Haide. Curaj! Ia-tiinima in dinti si spune-i ca daca si lui ii tot place de tine, de ce nu vreti sa incercati sa fiti impreuna, si daca e sa te refuze, ceea ce nu cred ca va face, dar daca e asa, macar tu o sa te simti impacata ca ai facut tot ce ai putut pentru a avea o relatie cu el si ti-ai infruntat teama pentru el. Gandeste-te ce bine o sa te simti mai apoi. Haide Curaj! happy
Chiar nu stiu ce sa faci dar eu zic asteapta asteapta ca presimt eu ca o sa fiti impreuna
HappynewCenusa întreabă: