Spune-i ceea ce simti, are mare dreptate prietena ta! Din moment ce ati fost impreuna inseamna ca a simtit ceva pentru tine si oricand vei mai avea sanse sa fii cu el, avand in vedere ca motivul despartirii nu a fost ceva grav - o cearta.etc.
Cere-i iertare pentru ce ai facut atunci si spune-i ca esti timida de fel, insa pentru un baiat ca el se merita sa iti iei inima in dinti si sa ii spui ca il iubesti.
Tu ai probleme serioase de personalitate! Il placi sau nu il placi? vrei sa fi cu el sau vrei sa il eviti? ai scris ditamai textu si tot ce vad eu e ba da si ba nu. Sa stii ca viata e simpla! Iti place de el spune-i, iesiti la un suc, etc, in caz contrar posibil sa se combine cu prietena ta iar tu sa iti bagi unghia in gat de ciuda tot anul.( eu asta as face in locu lui) si ps: cand vrei sa fi cu cineva nu i-o spui (prea disperata faza cu "vrei sa fi prietena mea") ci eu arati (aka o saruti / il saruti - aici tu ai dat-o in bara) daca ea te evita deja te raneste si atunci incet incet nu mai rvei sa ai nimic de a face cu ea. Daca nu actionezi acum o sa il pierzi definitiv.
Ateaptal pe el sa faca primul pas. Daca nu asta e capul sus.
Daca te duci tu la el ar zice ca esti disperata si siar bate joc de tine