anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am pus o intrebare despre ce sa fac cand pierd un prieten drag adica e mort si vreau sa va spun ca nu pot trai fara el mi-a fost ca un frate acum ca a murit nu mai pot plang mereu

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pastreaza-i amintirea vie in sufletul tau, dar nu mai plange.Nu faci bine nimanui, plangand.El nu ar fi vrut sa te vada asa. Odihneasca-se in pace.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Descarcă-te.Gândeşte-te la clipele frumoase pe care le-ai petrecut alături de el.Stai linştit, ă în pat şi plângi... gândeşte-te la el.
Pe urmă, încearcă să te obişnuieşti cu ideea.Acceptă realitatea şi mergi mai departe.Crezi că lui i-ar fi plăcut să te vadă suferind şi dându-te bătut, ă? Nu...mergi mai departe pentru tine,pentru el, pentru restul prietenilor, familie. Îndeplineşte-ţi visul şi fă-ţi părinţii mândri de tine.
Dacă nu e fizic lângă tine, nu înseamnă că s-a dus 'de tot'.Ai credinţă şi vorbeşte 'cu El'. Dacă crezi, vei descoperi şi vei simti ceva minunat...doar CREDE.

Sper să ne auzim cu bine.Succes şi cât mai multă fericire.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Condoleante, imi pare foarte rau.
Tot ce te pot sfatui e sa te gandesti mereu ca prietenul tau ar vrea sa mergi mai departe. Gandeste-te ca e mereu alaturi de tine si isi doreste sa reusesti in tot ce iti propui. Cu siguranta erau lucruri pe care le aveati in comun sau pe care trebuia sa le faceti imreuna, iar tu trebuie sa continui aceste lucruri pentru amandoi.
E normal sa suferi mai mult acum, dar timpul le va rezolva pe toate, curand vei depasi momentul si vei accepta schimbarea care a avut loc in viata ta. Vei pastra in inima un loc pentru el.
Toate cele bune!

| loveyourlifeis4ever a răspuns:

Acuma nu te speria, nu sunt satanista sau altceva dar eu m-am gandit mult (am iubit un inger care a murit...) si mi-a venit ideea sa fac spiritizm cumva, chiar nu stiu cum se face dar vreau nespus de mult sa vorbesc cu acea persoana chiar daca e moarta! bine, iti spun, sunt obsedata de MICHAEL JACKSON!

| Bia125 a răspuns:

Tine-te tare! Crezi ca el ar vrea ca tu sa te simti asa? Nu, nu ar fi vrut. Sunt sigura, ca el isi doreste sa fii puternica, sa incerci macar ca iti continui viata. El acum te supravegheza si din spusele bunicii mele, ''fiecare lacrima scursa pentru o pernoasa iubita, moarta este ca un cutit infipt in inima, pentru el''. Incearca sa nu mai plangi, el te vede de unde e acum si stie cat de mult l-ai iubit si il iubesti. Niciodata sa nu subestimezi iubirea unui prieten adevat. Prietenul tau stie cat de puternica si sensibila esti, dar crede-ma el acum este intr-un loc mult mai frumos, mai bun si mai linistit, si este fericit acolo.Tot ce trebuie sa faci este sa nu il uiti niciodata. Daca te ajuta poarta peste tot cu tine o poza de a lui. Imi pare rau. Bafta! Iti tin pumnii! Sper sa treci cu bine peste asta

| PerfectInsanity a răspuns:

Asta este una dintre cele mai urate chestii. Sa moara cineva drag. Am un prieten al carui cel mai bun prieten a murit la 14 ani de tumora cerebrala. E greu.

| catthshshshs a răspuns:

Orice ai face tu, nu poti face nimic sa il aduci inapoi. Gandeste-te la clipele frumoase cu el si pastreaza-l viu in inima ta. Sper sa treci cu bine peste!