| sasasy a întrebat:

am pus o intrebare despre ce sa fac cu un baiat care nu vrea sa ma lase cu niemni si mam desp de el... am ascultat niste sfaturi dar deocamdata nu au avut niciun efect as vrea sa-mi scrieti cvea din suflet e sa-i spun ca sal atinga la inima sa inteleaga ca mai tin la el si ca tot ce a facut nu este bine si ca m-ar putea pierde ceva care sa il inmoie stiu ca este un om bun dar la cam schimbat anturaju. ma puteti ajuta?sad

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, sincer, te inteleg si stiu cum e...si eu m-am despartit de baiatul iubit, el s-a schimbat din cauza anturajului...
tu il cunosti mai bine pe acel baiat si sti ce fel de persoana e, daca zici ca e un baiat bun dar l-a schimbat anturajul asta nu e bine deloc... ii poti spune ceva de genul:sti destul de bine ce mult insemni pentru mine si ce mult te iubesc si daca ma iubesti si tu macar putin atunci hai sa ne mai dam o sansa, sa ne impacam, fa o incercare ca nu vreau sa te pierd definitiv, daca ne iubim ar fi pacat sa stam despartiti, eu zic ca merita sa ne mai dam o sansa, mi-e greu fara tine si nu cred ca ti-a indiferent nici tie... daca ma iubesti, atunci incearca sa te schimbi si impreuna putem fi fericiti...si ii poti spune ca daca nu vrea sa fie cu tine iar, atunci stiu eu o fraza care ii poti spune:pai sa stii ca e ultima sansa care ti-o dau sa imi spui daca vrei sa ne impacam, daca imi vei zice nu, atunci nu te voi mai cauta niciodata, poti sa uiti de numele meu si ma vei pierde definitiv daca nu reactioneaza cumva, si ii spui o chestie care sigur nu i-ar fi indiferenta, adica ii poti spune ca mai exista un baiat care ar vrea sa fie cu tine(nu conteaza daca e adv sau nu)si ca daca el continua asa, atunci il vei da uitarii si vei fi cu altul si atunci sa vedem cum ii pica, iti spun asta ca la mine a functionat chiar daca e fost pe o perioada scurtasad...iti doresc succes!

2 răspunsuri:
| deeea28 a răspuns:

Eu nu cred ca-l schimbi cu nimic spunandu-i vorbe dulci. Nu cred ca ai sanse sa mai faci ceva. Daca tinea mai mult la tine poate nici anturajul nu-l afecata asa mult. In general daca faci pe indiferenta ai mai mult de castigat. Fa-l sa creada ca o duci foarte bine si fara el, ca ai viata fericita, ca te distrezi, fate si mai frumoasa decat inainte si ai grija sa vada si poate poate, va vedea si se va intoarce la tine. E nasol cand se lasa condus de anturaj, dar asta inseamna ca nu e de tine, probabil in alt timp sau alta persoana ti s-ar potrivi mai bine. Succes

| Mya a răspuns:

Iti zic ceva, din suflet:uita'l! Baiatul asta nu te respecta, ti-am citit si intrebarea anterioara ca sa-ti pot intelege povestea(app, straduieste-te sa scrii corect, mi-a luat ceva sa pot descifra)si am inteles ca pe langa faptul ca ti-a vorbit urat, a mai si dat in tine! Nu poti accepta asa ceva, invata sa te respecti si nu mai accepta astfel de reactii din partea nici unui baiat, indiferent cat de puternice ar fi sentimentele! Nu-i mai cauta scuze, precum cea ca l-ar fi schimbat anturajul...este un needucat care nu stie sa te aprecieze si e suficient! Ar trebui sa traiesti altfel de sentimente, in schimbul celor de teama si de umilire...si mai ales de la o varsta asa frageda! Viata ti-o mai faci si cu mana ta, iar tu cum iti asterni...asa vei dormi! Sper sa iei o decizie inteleapta si sa iti faci un bine indepartandu-te de acest baiat!