| Winners10 a întrebat:

Am pus ochii pe o fata care imi place mult si as vrea sa intru in vorba cu ea pe Facebook( pe Facebook pentru ca nu suntem din acelasi oras) si nu prea am idei ce sa o intreb sau ce sa vorbim. Dupa clasicul Buna, ce faci? Cu ce sa continui? Stiu ca unii apuneti ca de acolo decurge de la sine, dar daca nu este asa. Sa ii spui din prima ca imi place si ca as vrea sa ne cunoastem?
Astept niste pareri serioase daca se poate

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Încearcă să vezi ce lucruri îi plac, ce tip de muzică ascultă.
Poate aveți lucruri în comun.

| Emma30555 a răspuns:

Trebuie sa faci conversație faptul ca îți place de ea se subantelege din moment ce o abordezi. O întrebi cum ii merge la școala sau pe unde își petrece timpul liber, încerci sa o cunoști, mai spui și tu despre tine, discuția trebuie sa fie naturala iar subiectele uzuale, ce vorbești cu prieteni, amici încerci sa discuți și cu ea, despre hobby - uri, despre cărți dacă citiți, despre animale de companie dacă aveți orice te interesează

| Croitoru_Claudia_2000 a răspuns:

Buna sunt si eu fata si crede-ma daca o iei asa repede pur si simplu te va evita sau iti va spune ca place pe altcineva deci nu o lua cu imi place de tine hai sa ne cunoastem incepe cu un buna normal
apoi intreab-o de anumite lucruri gen ce iti place sa faci
sau intrebari de genul dupa totul recurge de la sine si daca iti spunce ca nu poate vb sau ca are treaba incearca sa-i scrii vrea doar sa vada daca iti pasa cu adevarat de ea spun din propria experienta

| Crăciun_Dragoş_1994 a răspuns:

Salut! Intai incearca sa o cunosti, ii poti adresa diferite intrebari despre viata ei, dar incearca sa nu para ca si cum ai interoga-o, incerca sa vorbesti in mare parte despre eawinking Mult succes sa ne tii la curent daca ai combinat-owinking