| Winners10 a întrebat:

Am pus ochii pe o fata care imi place mult si as vrea sa intru in vorba cu ea pe Facebook( pe Facebook pentru ca nu suntem din acelasi oras) si nu prea am idei ce sa o intreb sau ce sa vorbim. Dupa clasicul Buna, ce faci? Cu ce sa continui? Stiu ca unii apuneti ca de acolo decurge de la sine, dar daca nu este asa. Sa ii spui din prima ca imi place si ca as vrea sa ne cunoastem?

Astept niste pareri serioase daca se poate ☺

6 răspunsuri:
| Yukidaruma a răspuns:

Cunosti fata respectiva personal sau ai mai vorbit vreodata cu ea? Nu incurajez tipul acesta de relatii (facute pe Facebook) dar fiind fata si probabil avand un nivel de atractivitate ridicat, cu siguranta este obisnuita sa fie abordata de baieti pe Facebook mai ales daca este singura. Sfatul meu ar fi sa-i trimiti direct un mesaj cu un subiect ales de tine. La clasicul "Ce faci?" ar putea nici sa nu-ti raspunda, dar daca realizezi direct o situatie, ar putea atunci sa-ti acorde atentie. De exemplu: "Buna, stiu ca nu prea am vorbit dar am vazut ca esti din orasul X. Am pe cineva care vrea sa vina la facultate acolo, a vorbit deja pentru a inchiria un apartament dar este in cautarea unui coleg cu care sa imparta locuinta si taxele, cunosti cumva pe cineva? Am vazut ca esti la aceeasi facultate ca el. Colegul meu e putin disperat asa ca te rog sa ma scuzi daca te-am deranjat."
Sper ca intelegi ce zic.
Succes!

| Winners10 explică (pentru Yukidaruma):

Am mai vorbit cu ea dar tot pe Facebook de cateva ori. Sunt cam 150 km intre noi de aceea vorbesc de inceput pe Facebook?

| Andreeush a răspuns:

Dacă nu o cunosti și nici nu știi cum să continui conversația cu ea te sfătuiesc să nu îți faci mari speranțe. Nu prea funcționează relațiile la distanță.

| Goete a răspuns:

Dupa clasicul Buna, ce faci? es trebuie sa iti raspunda ce face, adica stau pe Facebook si scriu cu tine. Cine esti? - Asa ca te prezinti, ii spui ca ti-a placut la prima vedere, bla bla bla, o intrebi daca e virgina si daca e, daca mai vrea sa fie :p

| Șurubelniță a răspuns:

Dacă începi cu bună, ce faci nici măcar cu seen nu te alegi.
Leagă-te de o postare ce o va distribui în zilele următoare sau de o poză.
Ceva gen,, hei, mișto poză, unde ai făcut-o?"
Vezi totuși să nu fie vreun concurs din ăla în care încearcă să câștige vreo trusă de machiaj sau ceva destinat doar fetelor că atunci nu mai ai nicio șansă.

| Ştefania1989 a răspuns:

Buna nu ii spune ca o placi pentru ca o sa ia in ras. De obicei o conversatie decurge de la sine pentru ca amn2 isi dores sa vorbeasca dar daca ea raspunde asa plictisitor inseamna ca nu este interesata. Spre exemplu poti incepe cu buna ce faci ii spui ca ai vazut.o in locul x sau mna cum ai cunoscut-o tu pe ea sau i ai atras atentia, incepe sa o complimentezi dar nu exagerat si tot asa. Prima conversatie o sa fie mai scurta a doua mai lunga, important este sa nu o plictisesti pentru ca o sa te respinga. Spor